Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Koppel bouwt oude schoolbus om tot hun absolute droomhuis

Van Schoolbus tot Droomhuis: Hoe Dit Koppel Hun Droom Waarmaakte
Beeld: Instagram aurora.theadventurebus

Zeg maar dag tegen saaie achtertuinen en hallo tegen het panorama van het Noorderlicht vanuit je slaapkamer! Ontmoet Josh en Emily, het stel dat #VanLife naar een heel nieuw niveau tilt. Deze ingenieurs – slash – digitale nomaden hebben een ouderwetse schoolbus omgetoverd tot een chique, rijdende residentie. Maar dit is geen gewone camper-makeover; hun schoolbus tot droomhuis transformatie is een statement van vrijheid, duurzaamheid en pure levenslust.

Van schoolbus tot droomhuis

Josh en Emily gooiden het roer om en kozen voor een leven on the road. Waarom zou je vastzitten in een traditionele setting als je kantoor ook een rijdend uitzicht kan zijn? Precies, geen reden! Het begon allemaal in het pandemiejaar 2020. Met het thuiswerken ontstond de droom: meer zien, meer beleven, meer leven. Hun visie om de schoolbus tot droomhuis om te bouwen werd een realiteit.

Van Schoolbus tot Droomhuis: Hoe Dit Koppel Hun Droom Waarmaakte
Beeld: Instagram aurora.theadventurebus

Van Bus tot Boutique Woning

Na 18 maanden zwoegen en zweten is hun schoolbus getransformeerd in een tiny house met alle gemakken van dien. Van zonnepanelen tot een kantoor voor twee – deze bus heeft het allemaal. De transformatie van schoolbus tot droomhuis biedt eindeloze wegen, ongekende vrijheid en de keuze om elke ochtend wakker te worden met een nieuw uitzicht. De Scherrers zijn misschien wel de moderne pioniers van het nieuwe wonen.

Het Luxe Leven in de Langzame Baan

Dus, je hoeft geen fortuin te spenderen aan exotische vakanties als je huis de reis zelf is. Josh en Emily bewijzen dat het leven te kort is om op één plek te blijven zitten. En dat, mijn vrienden, is misschien wel de echte definitie van ’thuis’. Hun project, de transformatie van schoolbus tot droomhuis, laat zien dat avontuur en huiselijkheid hand in hand kunnen gaan. P.S. Volg hun avonturen op Instagram, maar pas op, het kan leiden tot ernstige wanderlust!

Check ook:

You May Also Like