Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Deze Pizza Hut heeft een schildpad-pizza op het menu

Pizza Hut Taiwan brengt gevulde korst dubbele vulling Mugwort Mochi Turtle Pizza uit
Beeld: Pizzahut Taiwan

Zoals we allemaal weten, heeft de wereld van culinaire innovaties geen gebrek aan verrassingen – en daar is “Mugwort Mochi Turtle Pizza” het nieuwste bewijs van. Met een knipoog naar de buitengewone en ietwat bizarre pizza-creaties die we gewend zijn, brengt Pizza Hut Taiwan ons opnieuw aan het fronzen én watertanden. Ditmaal laten ze zich inspireren door niemand minder dan de Teenage Mutant Ninja Turtles, waardoor deze unieke pizza ongetwijfeld fans en foodies zal verbazen.

Mugwort Mochi Turtle Pizza

De “Stuffed Crust Double Filling Mugwort Mochi Turtle Pizza” heeft de vorm van een schildpad, met een vulling van rode bonen en is belegd met mugwort mochi en koriander, meldt TVBS. De promotieplaat, die op dinsdag 19 maart uitlekte op sociale media, heeft een Teenage Mutant Ninja Turtle-thema plus shurikens op de achtergrond.

Dinsdag grapte een netizen die de foto op PTT had gelekt: Het voelt alsof vier gemuteerde schildpadden die in de riolen van de VS leven de oceaan overzwemmen naar Taiwan en het hoofdkantoor van Pizza Hut slopen.
Maar op de Facebookgroep Pizza Hate Taiwan-9 leverde het nieuwe recept op woensdag (20 maart) een aantal klachten op die afkomstig leken te zijn van het personeel van het eethuis over de moeilijkheden bij het maken ervan. Volgens Taiwan News waren er opmerkingen gericht aan het management zoals: Waarom kom je niet naar beneden en probeer je het zelf te maken tijdens drukke etenstijden?

Mugwort Mochi Turtle Pizza pizza hut
Beeld: Facebook

Artistiek talent

Het duurde 10 minuten om de schildpad te bereiden en je kunt alleen maar zeggen dat hij eruitziet als een kikker die gestenigd is … Gamera is deze keer uit, met Mothra als volgende? Dan Godzilla? En tot slot King Ghidorah? Het is waar dat niet iedereen artistiek talent heeft. Ik dacht dat het een kikker was…

Dit is zo smerig! Het lijkt alsof er een vrachtwagen overheen is gereden… Alleen Pizza Hut kan Pizza Hut inhalen. Dit zou een goede manier zijn voor de Italiaanse maffia om hun mensen te martelen. Na de lekken heeft Pizza Hut Taiwan donderdag de officiële advertentie voor de groene pizza op Facebook gezet. De “Gevulde korst Dubbele vulling Mugwort Mochi Turtle Pizza” is vanaf 24 maart te koop in Taiwan. Hij kost 399 TWD (12,54 USD).

Check ook: Pizza Hut Japan verkoopt nu ook een pizza met noodles!

You May Also Like