Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Ophef om beelden van Domino’s medewerker die snot in pizzadeeg gooit

Domino's
Beeld: X

Heb je ooit zo’n honger gehad dat je dacht: “Maakt niet uit wat er gebeurt in die keuken, ik wil gewoon mijn pizza“? Nou, na dit verhaaltje denk je daar misschien twee keer over na. Domino’s in Japan moest diep door het stof nadat een medewerker werd gefilmd terwijl hij zijn neus aan een uitgebreide inspectie onderwierp en vervolgens besloot zijn vondst met het pizzadeeg te delen. Ja, je leest het goed. Niet echt het extra ingrediënt waar je op hoopte, hè? Laten we even duiken in dit sappige (of juist niet) nieuwtje.

Snuffelpraktijken in de Keuken

Het begon allemaal met een video die viraal ging op X, waarin te zien was hoe een medewerker van Domino’s Japan iets te persoonlijk werd met het pizzadeeg. Binnen no-time was Domino’s er als de kippen bij om hun excuses aan te bieden via hun X-account.

Schadebeperking op Z’n Japans

Domino’s liet er geen gras over groeien en legde snel uit dat de neuspeuterende werknemer slechts een parttimer was in hun filiaal in Amagasaki City. Ze verzekerden iedereen dat het besmette deeg nog niet klaar was voor gebruik. Er volgt namelijk nog een fermentatieproces van 24 uur. Pfoe, dat lucht op… of toch niet?

Domino's
Beeld: Wikipedia/ Pexels Max

Domino’s pakt werknemer streng aan

De pizza-keten onderstreepte dat ze de werknemer streng hebben aangepakt en overwegen zelfs juridische stappen. Het filiaal moest zelfs een dag dicht na de nasleep van het incident. Talk about a bad day at work, hé? Misschien dat een extra check op hygiëne in de keuken geen overbodige luxe is. En voor ons als klanten? Misschien toch maar even dubbelchecken waar onze maaltijd vandaan komt.

Een Snotty Situatie Overwonnen

Domino’s in Japan heeft een PR-nachtmerrie op hun handen gehad, maar lijkt de situatie onder controle te hebben met hun snelle reactie en transparantie. Het incident herinnert ons eraan dat in de wereld van fastfood, niet alles altijd zo schoon is als we hopen. Maar hey, aan de andere kant: als je pizza toch al extra zout smaakte, weet je nu misschien waarom. Grapje, natuurlijk! Laten we hopen dat dit een eenmalig incident was en onze favoriete guilty pleasure gewoon veilig blijft om van te genieten.

Check ook:

You May Also Like