Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Uitgelekt: ‘Op deze datum gaat André Hazes Monique Westenberg opnieuw ten huwelijk vragen’

André Hazes monique westenberg huwelijk
Beeld: Youtube

André Hazes en Monique Westenberg zijn al tijden het gesprek van de dag. Ondanks alle speculaties en geruchten rondom dit stel, weten ze ons keer op keer te verbazen met nieuwe wendingen in hun relatie. Recentelijk zijn er sterke geruchten ontstaan, mede door uitspraken van Yvonne Coldeweijer op sociale media, dat André Hazes van plan zou zijn Monique ten huwelijk te vragen. En wel op een zeer speciale manier: midden tijdens zijn concert in Ahoy op 25 november. 

Leuk op vakantie

Het gerucht gaat dat Monique vanaf de aanvang van hun relatie al verlangde naar een dergelijk groot gebaar van André. Yvonne suggereert zelfs dat dit deel zou uitmaken van een plan om het beeld dat de wereld van hem heeft te verbeteren. Als we kijken naar hun relatiegeschiedenis, zien we dat het stel het best naar hun zin lijkt te hebben tijdens vakanties. Buiten vakanties lijken er vaker problemen te zijn wanneer ze samenwonen. Het roept de speelse vraag op: zouden ze er niet beter aan doen om gewoon altijd op vakantie te zijn?

Nogmaals vader worden

Wat betreft hun gezinsplannen: André heeft eerder aangegeven dat hij graag nogmaals vader wil worden. De zanger erkent dat zijn zoon Dreetje in het verleden niet altijd op zijn aanwezigheid heeft kunnen rekenen en hij zou dit graag anders zien in de toekomst. Monique heeft echter een moeilijk ICSI-traject achter de rug, dus het is onzeker of zij ook verlangt naar nog een kindje. De voortdurende belangstelling van de media is zowel een zegen als een vloek voor het stel. De grote vraag blijft: wat is de volgende stap voor André en Monique? Gaan ze voor een sprookjesachtig happy end of komt er meer turbulentie aan? Wat het ook wordt, het is zeker dat hun verhaal emoties zal oproepen, of dat nu vreugde, verdriet of beide is. Wij blijven in spanning afwachten, en jij?

André Hazes monique westenberg huwelijk
Beeld: Instagram lifeofyvonne

Check ook: Producent ontkent slechte kaartverkoop André Hazes-concert: ‘Gaat hartstikke goed’

Bron: Instagram LifeOfYvonne