Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Producent ontkent slechte kaartverkoop André Hazes-concert: ‘Gaat hartstikke goed’

André Hazes' Sneer naar Moeder Rachel: Familiedrama Neemt een Nieuwe Wending
Beeld: Youtube Toppers in Concert - Official

Hoe kan dit? In het huidige digitale tijdperk waarin alles een prijskaartje lijkt te hebben, kun je wonderbaarlijk genoeg voor de prijs van een simpele cappuccino een plaats bemachtigen bij een André Hazes-concert in Ahoy. Maar wacht even, dat was een grapje! Nou, tenminste gedeeltelijk. Verbazingwekkend genoeg zijn er kaartjes te vinden voor verrassend lage prijzen op websites zoals Vakantieveilingen.nl. De producent ontkent de slechte kaartverkoop van het André Hazes-concert en zegt dat het juist hartstikke goed gaat.

Reden goedkope kaarten

Voordat je enthousiast je portemonnee tevoorschijn haalt, denkend, “Dit is echt een buitenkansje!”, is het de moeite waard om even stil te staan bij de reden achter deze schijnbaar goedkope tickets. In het digitale landschap van vandaag struikelen we vaak over koopjes. Maar lage prijzen voor concertkaartjes? Dat roept zeker vragen op. Want als je denkt aan een Hazes-concert, is het laatste wat in je opkomt waarschijnlijk “uitverkoop”. Toch liggen die tickets daar, je aandacht trekkend met hun onweerstaanbaar lage prijzen. Kan het zijn dat de ster van onze geliefde André wat aan het verbleken is?

Verhelderend perspectief

Nu, voordat je een melancholisch nummer van Hazes opzet – en er zijn er veel om uit te kiezen – heeft de concert producent MediaLane een verhelderend perspectief. Die goedkope kaartjes op veilingwebsites? Het zijn er slechts een handvol en ze zijn enkel voor ring nummer twee. Dit betekent dat je eerder een plaatsje krijgt met uitzicht vanaf het balkon, in plaats van recht voor het podium. MediaLane benadrukt dat de verkoop van de kaarten voor ring nummer 1 en het veld uitermate goed gaat. Ze zijn zelfs zo enthousiast dat ze zouden willen uitroepen: “Kom aan boord, want dit wordt een rit om nooit te vergeten!” Nu, in werkelijkheid, zeiden ze dat het een fantastische show wordt.

Ook andere concerten

En weet je, het is niet alleen André Hazes. Ongelooflijk maar waar, zelfs voor grote artiesten zoals Tino Martin kun je kaartjes vinden op de website Vakantieveilingen.nl. En dan hebben we het nog niet eens over het aankomende Top 1000 Waylon-concert in Ahoy deze december. Is dit de nieuwe trend? Een soort Black Friday, maar dan speciaal voor concerten? Het is fascinerend om te zien hoe de muziekwereld zich aanpast in deze moderne tijden!

Check ook: André Hazes krijgt concertkaartjes maar niet verkocht: ‘Geeft duizenden kaarten gratis weg’

Bron: shownieuws.nl