Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Datingshow Slaapkamer Dates tilt ongemakkelijkheid naar nieuw niveau met IrisQueen als deelnemer

irisqueen slaapkamer dates

Datingshows, zoals First Dates, Lang Leve de Liefde, B&B Vol Liefde of Temptation Island, zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Bovendien zien mensen die graag beroemd willen worden deze programma’s als goede springplank naar landelijke bekendheid. Denk daarbij aan iemand als de semi-bekende ‘rapster’ IrisQueen, die meedoet aan de nieuwe datingshow op NPO3 Slaapkamer Dates.

IrisQueen

Het groot deel van het succes van datingshows is dat de camera alle ongemakkelijke momenten tussen de mensen die met elkaar op date gaan haarscherp vastleggen. En wie IrisQueen wel eens voorbij heeft zien komen, weet dat ‘ongemakkelijk’ helemaal in haar straatje is. Niet voor niets wordt ze wel eens de ‘vrouwelijke Rapper Sjors’ genoemd. Zo zong ze twee jaar geleden een zelfgeschreven nummer voor haar grote held Thierry Baudet, tijdens een FvD-evenement in Purmerend. Kijk hier maar even. Nou, dat niveau van ongemakkelijkheid dus.

Slaapkamer Dates

In het nieuwe programma Slaapkamer Dates vinden de dates niet plaats op een tropische eiland, restaurant of luxe villa, maar gewoon bij de deelnemers in hun eigen slaapkamer. Je kunt je dus de ongemakkelijkheid voorstellen die Collin moet hebben gevoeld, toen IrisQueen ineens zijn slaapkamertje binnen stapte en haar ‘Tietenlied’ begon te zingen.

De hele aflevering is hier op Youtube te bekijken.

Check het extreem ongemakkelijke moment met IrisQueen in Slaapkamer Dates hier:

Check ook:

Bron: DailyBuzz

Beeld: Youtube

You May Also Like