Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

André Hazes: ‘Ik wil dolgraag een tweede een kindje’

André Hazes Dré jr. en Monique

André Hazes (29) heeft in een recent interview met 100% NL Magazine onthuld dat hij een sterke wens heeft om opnieuw vader te worden. Samen met Monique Westenberg is hij al de trotse ouder van hun zoon, Dré junior (6), maar hij koestert nu de ambitie om snel een tweede kindje te verwelkomen.

Een tweede kindje

André Hazes deelt zijn diepe verlangen om nogmaals vader te worden, gevoed door het gemis tijdens de vroege jaren van zijn zoon Dré. Zowel werkverplichtingen als persoonlijke keuzes hebben hem doen beseffen dat hij zijn tijd beter had kunnen besteden. Naast zijn wens voor een eventueel volgend kindje, koestert de levensliedzanger ambitieuze muzikale doelen, waaronder een optreden in het iconische Rotterdamse voetbalstadion De Kuip. Maar bovenal voelt hij een diepe roeping om jongeren te begeleiden en te behoeden voor dezelfde fouten die hij zelf heeft gemaakt, vooral op het gebied van zijn verslavingsverleden. Hij beschouwt dit als zijn persoonlijke verantwoordelijkheid om anderen te helpen.

andre hazes

Boete

Twee weken geleden stonden André en Monique voor de rechter vanwege een gedurfde keuze: ze namen hun zoontje mee op vakantie naar de Verenigde Staten, zonder toestemming van de school. De rechter in Rotterdam velde een harde veroordeling, met een boete van 900 euro en een aantekening in hun strafblad. Ondanks dit, blijft André vastberaden, want de liefde heeft zijn leven opnieuw gevonden.

Check ook: Vriendin Peter Gillis haalt uit naar Shownieuws-verslaggever

Bron: Showblad

You May Also Like