Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Deze Zuid-Koreaanse thriller momenteel een ware hit op Netflix

Zuid-Koreaanse thriller momenteel een ware hit op Netflix
Beeld: Netflix

Wie nog onbekend is met “Forgotten,” de indrukwekkende Zuid-Koreaanse thriller uit 2017, zou er goed aan doen deze aan de Netflix-kijklijst toe te voegen. Deze film is erin geslaagd sinds de lancering een trouwe aanhang van fans te verzamelen en blijft doorlopend waardering oogsten van critici en publiek wereldwijd. De Zuid-Koreaanse thriller is daarom ook een ware hit op Netflix.

Zuid-Koreaanse thriller

Er lijkt een breed gedragen overeenstemming te bestaan onder liefhebbers van het genre dat de film een onuitwisbare indruk achterlaat, iets wat relatief zelden voorkomt in de filmwereld, en deze spannende thriller wordt dan ook vaak beschreven als een opmerkelijke filmervaring. Het verhaal centreert zich rond Jin-seok, een 21-jarige jongeman, die samen met zijn gezin verhuist. Het gezin bestaat uit zijn zorgzame moeder, zijn gerespecteerde vader, en zijn beschermende broer Yoo-seok. Hun leven neemt een dramatische wending wanneer op een noodlottige, regenachtige avond, Jin-seok getuige is van de schokkende ontvoering van zijn broer. Deze traumatische gebeurtenis markeert het begin van een negentien dagen durende nachtmerrie vol onzekerheid en angst.

Verbijsterende wending

De plot neemt een nog meer verbijsterende wending wanneer Yoo-seok op mysterieuze wijze weer opduikt, schijnbaar ongedeerd, maar met een verontrustend gebrek aan herinneringen over zijn ontvoering. Jin-seok, opgelucht maar ook achterdochtig, begint subtiele maar verontrustende verschillen in zijn broer’s gedrag te bemerken. Het gedrag van Yoo-seok is anders, zijn persoonlijkheid lijkt veranderd en vragen stapelen zich op. Jin-seok’s zoektocht naar de waarheid voert hem door een doolhof van leugens en bedrog. De kijker wordt meegezogen in een ontrafeling die even verrassend als ontwrichtend is.

Spannend

“Forgotten” is een film die je op het puntje van je stoel houdt en je dwingt om de complexiteit van herinnering en identiteit te overdenken. De spanning is bijna tastbaar en laat je nadenken over de vraag: “Wat zou je doen als iemand die je denkt te kennen ineens een vreemde wordt?” Dit is een thriller die je niet mag missen, een waarin elk detail telt en elke scène belangrijk is in de zoektocht naar de verbijsterende waarheid.

Check ook: Ferry: De Serie vanaf nu te bingewatchen op Netflix!

Bron: msn.com

You May Also Like