Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Badkamer Ramp: Man’s linker bal komt vast te zitten in gaten van IKEA-douche stoel

IKEA douche stoel
Beeld: Facebook

Er zijn tal van mensen die ervoor kiezen om onder de douche plaats te nemen, om verschillende redenen. Soms komt dit voort uit lichamelijke ongemakken, zoals knieklachten, terwijl anderen simpelweg vanwege hun leeftijd de behoefte hebben om even te zitten tijdens het douchen. Voor deze doelgroep kan een bepaald type douche-accessoire van onschatbare waarde blijken te zijn: een stevige, ijzeren IKEA-stoel met speciaal ontworpen openingen om het water efficiënt weg te laten lopen. Deze stoel lijkt op het eerste gezicht ideaal te zijn voor degenen die graag douchen en tegelijkertijd willen ontspannen. Echter, zoals het geval van een Noorse man onlangs bewees, kan zelfs deze schijnbaar eenvoudige oplossing tot flinke problemen leiden.

Vast…

Deze opmerkelijke gebeurtenis deed zich voor toen Claus, de betreffende Noorse heer, zoals gebruikelijk onder de douche plaatsnam op zijn vertrouwde IKEA-douchestoel. Terwijl hij daar rustig zat, werd hij plotseling geconfronteerd met een onverwachte en ongewenste situatie: zijn linker teelbal zat muurvast in een van de gaten van de stoel. Claus vertelde later over zijn ervaring: “Terwijl ik daar zat realiseerde ik het me. Ik boog voorover en zag wat er was gebeurde. Mijn nootje zat klem. Ik kon ****** niet meer bewegen. Na veel heen en weer bewegen had ik geen idee meer hoe ik me uit deze situatie kon krijgen. Het water werd op een gegeven moment koud en ik kreeg het ijskoud. Nog kouder dan de lach van mijn schoonmoeder toen ik haar dochter trouwde…” Het leek erop dat de koude waterstralen die oorspronkelijk voor Claus’ ongemak hadden gezorgd, uiteindelijk zijn redding werden. In een daad van pure wanhoop greep hij naar de haardroger om zichzelf warm te houden. Tot zijn grote opluchting schoot zijn bekneld geraakte teelbal eindelijk los van de stoel. Claus was eindelijk bevrijd en kon opgelucht ademhalen.

Reactie van IKEA

Deze ongewone anekdote bereikte zelfs de medewerkers van de Zweedse meubelketen IKEA, waar de stoel vandaan kwam. Een van de medewerkers kon de humor van de situatie wel waarderen en gaf enkele luchtige adviezen via Facebook: “Hé Claus, we raden je aan om de stoel uit de douche te halen… of om erop te zitten terwijl je het juiste uniform draagt en in de juiste omgeving bent,” schreef een medewerker. “Als je ervoor kiest om de stoel in de douche te houden, zorg er dan voor dat je goed voorbereid bent op je volgende ‘zee-avontuur’.” Deze reactie vanuit IKEA illustreert dat humor soms de beste manier is om met onverwachte situaties om te gaan, zelfs als ze betrekking hebben op alledaagse meubelstukken.

IKEA douche stoel

Check ook: Vrachtwagen in Italië getroffen door hagelstenen zo groot als skippyballen

Bron: showmag.nl

Beeld: Facebook

You May Also Like