Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

“Mijn man is 61 jaar ouder en we willen een gezin stichten”

Op het eerste gezicht lijkt het leeftijdsverschil tussen het stel ongebruikelijk. Toch koesteren ze een diepe liefde en een gedeelde droom: een gezin stichten. In deze bijzondere reis van generaties willen ze bewijzen dat leeftijd slechts een getal is en dat liefde en vastberadenheid alle obstakels kunnen overwinnen.

61 jaar ouder

Een vrouw uit Mississippi die met een man trouwde die 61 jaar ouder was dan zij, zegt dat ze klaar is om een ​​gezin te stichten met haar nieuwe echtgenoot – ondanks het feit dat hij tien jaar ouder is dan haar eigen opa.

Miracle Pogue, 24, ontmoette manlief Charles, 85, terwijl hij in 2019 in een wasserette in Starkville werkte, waarbij het paar een vriendschap vormde die een jaar later romantisch werd. Charles vroeg haar in februari 2020 ten huwelijk, en het stel trouwde afgelopen zomer.

“Hij is altijd wakker en actief.”

Miracle vertelde Kennedy News over het moment waarop ze hoorde over de gevorderde leeftijd van haar man en zei: “Ik kwam erachter in een gesprek toen we elkaar onze geboortedatum vroegen en hij zei dat hij in 1937 was geboren.”

“Ik heb zijn leeftijd niet eens geplaatst, we wilden gewoon zien hoe het ging. Het maakt me niet uit of hij 100 of 55 is, ik vind hem leuk om wie hij is. Ik dacht dat hij misschien 60 of 70 was omdat hij er zo goed uitziet”, voegde ze eraan toe. “Hij is altijd wakker en actief.”

Opa is jonger dan haar man

Miracle zegt dat haar moeder Tamika Phillips, 45, en grootvader Joe Brown, 72, vanaf het begin de relatie steunden. Haar vader, Kareem Phillips, 47, was echter moeilijker te overtuigen.

Mijn opa zei dat als ik gelukkig was en dat is wat ik wil doen, hij ook gelukkig is. Mijn vader had zoiets van ‘nee mevrouw, helemaal niet’, ‘legde de bruid uit. “Het kostte veel tijd om hem te overtuigen. Als hij niet naar mijn bruiloft was gekomen, was hij me voor altijd kwijtgeraakt”, vervolgde ze. “Ik vertelde hem dat ik zijn steun nodig had. Toen hij Charles eenmaal ontmoette en met hem sprak, hield hij van hem.

Een gezin stichten

Ze zegt dat ze er nu naar uitkijkt om een gezin te stichten met haar bejaarde man. Ondanks de energie en het enthousiasme van Charles, geeft Miracle toe dat ze zich soms zorgen maakt over zijn gezondheid. Miracle zegt inderdaad dat ze plannen maken voor IVF en ze hoopt twee kinderen met haar man te krijgen.

“Ik wil dat hij nog een generatie krijgt. We willen naar een IVF-kliniek gaan om onze opties te bespreken, ‘verklaarde ze.

“We zijn eerder naar een IVF-kliniek geweest, maar we voelden echt het vooroordeel, ook al kennen ze me niet en het was behoorlijk overweldigend”, legt de geliefde Mississippian uit. “Nu vergeet ik het zolang ze me mijn baby geven. Misschien weerhoudt de leeftijd van Charles ons ervan om kinderen te krijgen, maar ik sta er open voor, misschien werkt het niet.

@mnigeria98

Hey Everyone!! We’ve made it to the LONDON NEWS🫶🏾🤞🏾😘😘 I’m so happy bc if it wasn’t for my TikTok fam, I wouldn’t have this exposure 🤞🏾🤞🏾 thanks so much and stay tuned. Got some great Valentines content coming very soon! Love love loveeee y’all. https://www.tyla.com/sex-and-relationships/married-couple-big-age-gap-start-a-family-172818-20230202 https://www.mirror.co.uk/news/us-news/married-couple-61-year-age-29112313 https://www.dailystar.co.uk/real-life/i-want-baby-husband-61-29113282

♬ Her Way (Sped Up) – PARTYNEXTDOOR

Check ook: Dave (69) en Jackie (27): ‘Liefde kent geen leeftijdsgrens’