Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘AlleenFans model die het met oude mannen doet gewaarschuwd: “Blijf uit de buurt van mijn opa”

'AlleenFans model die het met oude mannen doet gewaarschuwd: “Blijf uit de buurt van mijn opa”
Beeld: Instagram & TikTok

Vandaag zetten we een bijzonder “AlleenFans model in de schijnwerpers, dat een specifieke voorkeur heeft voor oudere mannen. Tiff, een 35-jarige vrouw, heeft in de wereld van de volwassen entertainmentindustrie naam gemaakt door intieme relaties aan te gaan met gepensioneerde heren. Ze zijn ook wel bekend als OAP’s (Old Age Pensioners). Hoewel haar online bekendheid positieve reacties oproept, heeft de Amerikaanse schone ook te maken met de keerzijde van de medaille: jaloezie van andere vrouwen.

AlleenFans model in de schijnwerpers

Tiff verdedigt vastberaden haar keuzes en benadrukt: “Wat ik doe, heeft een positieve impact. Het brengt vreugde in het leven van veel oudere mannen. Ik geloof dat de films die ik maak, hoop brengen bij deze mannen, en ze laten zien dat ze nog steeds gewaardeerd worden.” Ondanks haar overtuiging wordt ze regelmatig het mikpunt van negatieve opmerkingen vanwege haar partnerkeuze. Zelfs tot het punt waarop ze wordt aangemoedigd om “uit de buurt van hun opa’s te blijven.”

Tiff geeft toe dat ze altijd al aangetrokken is geweest tot oudere mannen en licht op humoristische wijze toe: “Wanneer ik pikante content maak met oudere heren, zeg ik weleens dat dit respect voor ouderen naar een heel ander niveau tilt. Ik bied een bijzondere dienst aan ‘senioren’.” Ze heeft al samengewerkt met mannen die de respectabele leeftijd van 80 jaar hebben bereikt. Waaronder Vietnam-veteranen, en ontvangt talloze verzoeken voor specifieke content binnen deze niche.

Weinige makers

“Fans die van dit soort content houden, vertellen me dat ze er nooit genoeg van kunnen krijgen. E ik ben een van de weinige makers in de industrie die voortdurend nieuwe projecten levert om hen tevreden te houden,” gaat Tiff verder. Haar uitdagende content is beschikbaar op haar OnlyFans-account, waar abonnees $7,99 per maand betalen voor naaktfoto’s, persoonlijke berichten en meer.

Hoewel het misschien onconventioneel lijkt voor een ouder publiek, is het duidelijk dat veel mensen genieten van haar aanbod. Onlangs heeft Tiff echter te maken gehad met enkele tegenslagen; haar Instagram-account met 80.000 volgers werd verwijderd vanwege vermoedelijk te expliciete content.

Hieronder zie je enkele foto’s en video’s van Tiff

@wisconsintiff

♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell
@wisconsintiff

Or is it?

♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell
@wisconsintiff

♬ why r people using this – ☆ ana

Check ook: Vrouw (21) stopt met studie geneeskunde om zich te concentreren op “AlleenFans”-carrière

Bron: clint.be

Beeld: Instagram & TikTok

You May Also Like