Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘AlleenFans”-model die het met oude mannen doet gewaarschuwd: “Blijf uit de buurt van mijn opa”

Beeld: Instagram & TikTok

In de schijnwerpers staat vandaag een opmerkelijk “Alleen Fans”-model met een specifieke voorkeur voor oudere mannen. Tiff, een vrouw van 35 jaar oud, heeft zich een naam gemaakt in de adult entertainmentindustrie door intieme relaties aan te gaan met senioren die met pensioen zijn, ook wel bekend als OAP’s (Old Age Pensioners). Haar online bekendheid heeft echter een keerzijde, want naast positieve reacties krijgt de Amerikaanse schoonheid regelmatig te maken met jaloerse opmerkingen van andere vrouwen.

Uit de buurt 

Tiff verdedigt haar keuze en stelt: “Wat ik doe, is goed. Het brengt wat vreugde terug in het leven van veel oudere mannen. De films die ik maak, geeft volgens mij oudere mannen hoop dat ze nog niet versleten zijn.” Desondanks wordt ze vaak het doelwit van negatieve opmerkingen vanwege haar partnerkeuze. Ze krijgt zelfs opmerkingen dat ze “uit de buurt van hun opa moet blijven.” Tiff geeft toe dat ze altijd al aangetrokken is geweest tot oudere mannen en maakt er soms grapjes over: “Als ik pikante films maak met oudere mannen, dan zeg ik wel eens dat dit respect hebben voor ouderen naar een heel ander niveau breng. Ik verleen een speciale service aan ‘senioren’.” Tiff heeft al ervaring opgedaan in samenwerking met mannen die wel 80 jaar oud zijn, met inbegrip van Vietnam-veteranen, en ze ontvangt talloze verzoeken voor specifieke content binnen deze bijzondere niche.

Niet genoeg

“Fans die van dit soort content houden, vertellen me dat ze er niet genoeg van kunnen vinden en ik ben een van de weinige makers in de industrie die een constante stroom van projecten heeft om ze tevreden te houden,” gaat Tiff verder. Haar pikante content is beschikbaar op haar OnlyFans-account, waar abonnees $7,99 per maand betalen voor naaktfoto’s, directe berichten en meer. Hoewel het misschien onconventioneel is voor een senior publiek, is het duidelijk dat veel mensen genieten van haar aanbod. Recentelijk heeft Tiff wel met wat tegenslagen te maken gehad; haar Instagram-account met 80k volgers is namelijk verwijderd vanwege vermoedelijk te expliciete content. 

Hieronder zie je enkele foto’s en video’s van Tiff

@wisconsintiff

♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell
@wisconsintiff

Or is it?

♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell
@wisconsintiff

♬ why r people using this – ☆ ana

Check ook: Vrouw (21) stopt met studie geneeskunde om zich te concentreren op “AlleenFans”-carrière

Bron: clint.be

Beeld: Instagram & TikTok

You May Also Like