Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Hier weer 10 zinloze online reviews waar je geen enkel voordeel uit haalt

Beeld: WeTell Media

Oh, internet, wat een prachtige uitvinding! Je geeft ons toegang tot onbeperkte kennis, entertainment en de meest nutteloze online reviews die de mensheid ooit heeft gezien. Hier zijn tien glanzende pareltjes die echt helemaal nergens op slaan:

Filmset Penny’s Shadow: De eerste online review

“Leuke ervaring, maar ik blijf bij mijn standpunt dat paarden wel gewoon een bek hebben.” Fantastisch, bedankt voor deze diepe inzichten over de anatomie van paarden, die zeker een bezoek aan een filmset rechtvaardigen.

reviews
Beeld: skoften.net

Anonieme Muffigheid

“Wat een verschrikkelijke ervaring. Eigenaresse heeft dringend hulp nodig van de GGZ en mag ook wel eens onder de douche.” Hier heb je het, een perfecte mix van persoonlijke aanvallen gemaskeerd als een ‘review’. Nuttig? Zeker niet, maar wel smeuïg!

online
Beeld: skoften.net

Konstantyn Shyfruk

“Not friendly place. We went to this place with joy in our hearts, and left it in rastroennyh feelings. Ice cream we did not try.” Oké, dus je bent teleurgesteld maar het ijs heb je niet geproefd. Misschien was dat juist de redding van je bezoek geweest, Konstantyn.

online reviews
Beeld: skoften.net

Snorri Nosebiter

 “Attention danger to life with this kebab. No joke! And the owner also confirms this publicly.” Waarschuwing: dit restaurant kan leiden tot extreme smaak explosies of milde dood. Eet op eigen risico!

zinloze online reviews
Beeld: skoften.net

De Camping Tirannie

 “Zeer zeker niet tevreden. De eigenaar is een vervelende klootzak.” Een klassiek verhaal van campingdrama inclusief een onbewezen yoghurtincident. Wie heeft de yoghurt gegooid? Zullen we het ooit weten?

10 zinloze online reviews
Beeld: skoften.net

Safari Supermarkt Avontuur

“Ik wou altijd al op Safari een keer dus was echt leuk hier. Jammer genoeg geen leeuwen gezien.” Als je naar een supermarkt in Leeuwarden gaat en leeuwen verwacht, moet je misschien je GPS updaten.

Hier weer 10 zinloze online reviews
Beeld: skoften.net

Autohandelaar Desillusies 

“Ik raad het niet aan om hier een auto te kopen. Auto wordt goedgekeurd bij APK-keuring bij een lager kapot.” Een verhaal over een autoverkoper die je achterlaat met meer vragen dan antwoorden. Is het niet heerlijk?

Hier weer 10 zinloze online reviews waar je geen voordeel uit haal
Beeld: skoften.net

Capt. Cackle’s Waservaring

 “Clothes smell good, not like doo doo and pee pee.” Bedankt, Capt. Cackle, voor deze geurige openbaring. Je hebt de wereld van online shopping ongetwijfeld verrijkt.

weer 10 zinloze online reviews waar je geen enkel voordeel uit haal
Beeld: skoften.net

Hotel Horror met Piercings 

“Every employee had multiple facial piercings which I thought was odd.” Een klassiek voorbeeld van het beoordelen van een boek door zijn kaft, of in dit geval, een hotel door de gezichtspiercings van het personeel.

10 zinloze online reviews waar je geen enkel voordeel uit haal
Beeld: skoften.net

De Visgeur Leggings

“They smell like fish and run really small.” Als je leggings koopt die ruiken naar de zee, dan ben je misschien in de verkeerde winkel of in een zeer letterlijke vismarkt beland.

Hier weer 10 zinloze online reviews waar je geen enkel voordeel uit haal
Beeld: skoften.net

Absurde wereld van online reviews

En daar heb je het, lieve lezers: een diepe duik in de absurde wereld van online reviews waar je absoluut niets aan hebt. Herinner jezelf eraan, de volgende keer dat je door de reviews scrolt, dat niet alles wat je leest, even nuttig of zelfs waar is. Proost op het internet, de onuitputtelijke bron van entertainment en verwarring!

Check ook:

20 horeca reviews waarna je na het lezen de volgende keer een ander restaurant kiest

You May Also Like