Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vader schrijft boze mail nadat zijn ‘hoogbegaafde zoon’ onvoldoende krijgt voor wiskunde

Wiskundeleraar Krijgt Alinea Lange Mail van Ouder Nadat Zijn Zoon een Onvoldoende Krijgt
Beeld: Embed skoften

Wie had gedacht dat een simpele 5 zóveel drama kon veroorzaken? Onze wiskundeleraar gaf een leerling een onvoldoende, en voilà, de mailbox explodeerde met een niet zo blije vader aan de lijn. Een onvoldoende krijgen is als struikelen op de schooltrap: het gebeurt iedereen wel eens, maar je staat op en gaat verder. Echter, deze vader besloot een digitale pen op te pakken en zijn frustraties te uiten. En dat was niet zomaar een mailtje…

Wiskundeleraar krijgt lange mail

Een doodgewone dag op school, toetsen worden nagekeken en cijfers uitgedeeld. Maar dan, een onvoldoende die meer was dan een cijfer. Het was de vonk voor wat een email-epos zou worden. De vader, duidelijk niet blij met de prestatie van zijn zoon, klom in de digitale pen. Was dit een geval van beschermende ouderliefde of gewoon een storm in een glas water? De wiskundeleraar zou snel achter het antwoord komen.

De inhoud van de mail

Wat stond er in die beruchte mail? Heel veel! Terwijl de wiskundeleraar zijn inbox inspecteerde, moest ook de school een standpunt innemen. Hoe ga je om met een boze ouder die het digitale roer overneemt? Misschien is het belangrijkste cijfer hier niet de 5, maar de lessen over communicatie en respect die uit deze situatie voortvloeien. Is er een weg terug na zo’n email debacle? De sleutel ligt misschien in dialoog, begrip en een klein beetje humor om de zaken te sussen.

Onvoldoende tot mailwisseing

Van een onvoldoende tot een onvergetelijke mailwisseling, deze wiskundeleraar heeft zeker wat nieuwe verhalen voor de lerarenkamer. En laten we eerlijk zijn, soms is de wereld van het onderwijs net zo onvoorspelbaar als wiskunde zelf. Wie had gedacht dat cijfers en letters samen zo’n explosieve combinatie konden vormen? Maar hé, elke dag is een nieuwe les, toch.

1

Wiskundeleraar 1

2

Wiskundeleraar 2

3

Wiskundeleraar 3

4

Wiskundeleraar 3

5

Wiskundeleraar 5

6

Wiskundeleraar 6

7

Wiskundeleraar 7

Wakker worden met alle studenten in je huis?

https://youtube.com/shorts/rvXxp081cls?si=qBe4OxwvtkYvzD6d

Check ook:

You May Also Like