Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Kijkers gaan los om “Wappie” in Lang Leve de Liefde: “Wat een mafklapper!”

Kijkers gaan los om "Wappie" in Lang Leve de Liefde: "Wat een mafklapper!"
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

In datingshow Lang Leve de Liefde op SBS6 worden twee onbekenden aan elkaar gekoppeld door de programmamakers, en minimaal 24 uur bij elkaar in een villa gezet, in de hoop dat er liefde opbloeit. Het programma krijgt echter steeds vaker de kritiek dat de makers niet uit zijn op het vinden van mensen tussen wie echt liefde zou kunnen opbloeien, maar bewust op zoek zijn naar opvallende personen die voor kijkcijfers gaan zorgen. Ook een “Wappie” die in de nieuwste aflevering van Lang Leve de Liefde te zien is zou deze kritiek wel eens flink kunnen gaan aanwakkeren.

“Ik ben er zo eentje”

In een fragment, dat op de Facebookpagina van Lang Leve de Liefde is te zien, zien we hoe de twee deelnemers aan het avondeten zitten en elkaar wat beter proberen te leren kennen. Daarbij biecht de mannelijke deelnemer Lion op dat hij niet vies is van een complot theorietje meer of minder. Zo gelooft hij erin dat er een ‘hogere macht’ is die alles voor 99% van de mensheid bepaald. “Ik ben er zo eentje ja”, maakt hij een zin van zijn date Ilya al af. Ook geeft hij aan absoluut niet uit de kraan te drinken.

wappie lang leve de liefde
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

Wat een mafklapper

Kijkers gaan massaa los om de opvattingen van de man, zo blijkt uit de vele honderden reacties dat het fragment krijgt. Zo schrijft enen Machteld: “Amai!! Zonde van haar tijd…😣“, en Gretha merkt op: “Pieterbaantje”. Thijs grapt: “Wat zit der door die sla??, en John: Wat een mafklapper 😂😂. Marjan merkt op: “Arme meid, zit je daar met zo’.’n wappie, bla bla over zijn ideaalbeeld…” Ene Thony neemt het echter voor hem op: “Wat een reacties, ga jullie schamen, oke het is geen match maar de jongen is wel wakker.”

Check de twee fragmenten met de “Wappie” in Lang Leve de Liefde hier:

Check ook:

You May Also Like