Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Dame in Lang Leve de Liefde krijgt de kriebels van ademhalingsoefeningen date

lang leve de liefde ademhalingsoefeningen
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

Wanneer je besluit deel te nemen aan een datingshow zoals Lang Leve de Liefde, stem je ermee in dat de programmamakers proberen om jou te koppelen aan de persoon van je dromen. Het resultaat kan natuurlijk zowel positief als negatief uitpakken. Een dame die in de nieuwste aflevering van Lang Leve de Liefde is te zien lijkt het liefst zo snel mogelijk haar koffers te willen pakken, wanneer haar date over zijn ademhalingsoefeningen begint.

Ademhalingsoefeningen

De twee zitten in de woonkamer van de LLDL-villa en proberen elkaar wat beter te leren kennen. Daarbij vraagt de mannnelijke deelnemer zich af of zijn date, Chelsea, wel eens ademhalingsoefeningen doen. Die krijgt gelijk de kriebels, zo is duidelijk aan haar gezicht af te lezen, zeker wanneer de jongen ook nog begint over de ‘Wim Hof-methode’, wat betekent dat hij iedere ochtend begint met een ijskoude douche.

Als krijtjes over een schoolbord

Chelsea is duideljk uit een heel ander hout gesneden en zit niet te wachten op dit gezondheidstips, zo zien ook veel kijkers van het programma. Op de Facebookpagina van Lang Leve de Liefde reageren ze dan ook massaal. Zo krijgt een reactie van ene Chantal veel likes: “Als ik haar was zou ik nog een extra wijntje nemen om de avond door te komen”, en schrijft Ellen Jonker: “Zijn gepraat klinkt voor mij als krijtjes over een schoolbord.” Verrassend veel mensen kunnen zich echter wel vinden in de methodes van de man. Zo zegt Libra: “That’s the spirit… Iedereen kan hem wel uitlachen maar hij doet het beste om zijn weerstand op peil te houden. Daar kan kan geen vitamine tegenop. Dus wie het laatst lacht lacht het best en dat is hij. En de match, dat hebben ze natuurlijk weer met opzet niet laten slagen. Want als alles zou kloppen dalen de kijkcijfers gigantische. Men houd nou eenmaal van drama, en vooral dat van een ander.”

Check ook:

You May Also Like