Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw beleeft nachtmerie nadat Halloween-tattoo permanent blijkt te zijn

Vrouw Beleeft Halloween Horror: Tatoeage Verdwijnt Niet Zoals Gepland
Beeld: TikTok makeupandmeltdowns

Halloween is voor dit jaar reeds een herinnering, echter voor een vrouw heeft deze feestdag een blijvende impact gehad, zowel in letterlijke als figuurlijke zin. De vrouw, Elizabeth genaamd, die op TikTok opereert onder de gebruikersnaam @alliwanttodoismile, bevond zich in een staat van wanhoop toen ze erachter kwam dat de tatoeage die bedoeld was om slechts tijdelijk haar huid te sieren voor de griezelige feestdag, niet zonder slag of stoot zou verdwijnen. 

Tijdelijke tatoeage

In een poging om in de festiviteiten op te gaan, had ze niet alleen zichzelf, maar ook haar kleindochter van 7 jaar voorzien van een tijdelijke tatoeage. De verrassing kwam toen de dochter van de vrouw haar telefonisch benaderde voor instructies over hoe de tatoeage kon worden verwijderd, een vraag die Elizabeth deed twijfelen. Aanvankelijk had ze niet verwacht dat het een uitdaging zou zijn, maar naarmate ze meer pogingen deed om de versiering te verwijderen, steeg haar bezorgdheid. Ze kon niet helpen zich af te vragen waarom het verwijderen van de tatoeage zo lastig was, vooral omdat ze de volgende dag zakelijke verplichtingen had.

Hulp en tips

Andere gebruikers kwamen snel te hulp en boden een scala aan tips aan. Onder de huismiddeltjes die werden voorgesteld, bevonden zich babyolie, olijfolie, micellair water, alcohol en aceton. Elizabeth deelde later in een opvolgende video hoe ze ten slotte succes had geboekt in het verwijderen van de tatoeage, door gebruik te maken van micellair water reiniger van Garnier.

De oplossing

Over haar werkvergaderingen onthulde Elizabeth dat haar collega’s dachten dat ze gewoon een overdaad aan rouge had aangebracht. Geïnspireerd door de verscheidenheid aan ontvangen suggesties, besloot ze een experiment uit te voeren. Ze bracht een nieuwe tatoeage aan en testte verschillende methoden om deze te verwijderen. Tot haar verbazing ontdekte ze dat verpakkingstape een effectief middel bleek te zijn. Nadat ze deze tape voorzichtig op haar wangen had aangebracht en verwijderd, kwam de tatoeage gemakkelijk mee.

@makeupandmeltdowns #tattoo #sticker #makeup #halloween #fail #help #foryou #fypシ ♬ original sound – Elizabeth
@makeupandmeltdowns Replying to @Elizabeth Rose #tattoo #sticker #scary #halloween #fypシ #foryou ♬ original sound – Elizabeth

Check ook: Vrouw met 800 tatoeages klaagt dat ze niet wordt uitgenodigd voor Halloween-feestjes

Bron: ongelooflijk.co

You May Also Like