Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw met 800 tatoeages klaagt dat ze niet wordt uitgenodigd voor Halloween-feestjes

Vrouw met 800 tatoeages klaagt dat ze niet wordt uitgenodigd voor Halloween-feestjes
Beeld: Instagram Melissa Sloan

Halloween is voor velen een tijd van plezier en verbeelding, waarin mensen zich hullen in hun meest griezelige en fantasierijke kostuums. Echter, voor Melissa Sloan uit Wales, brengt deze periode voornamelijk teleurstelling met zich mee. Ondanks haar 800 tatoeages, die velen zouden zien als het ‘ultieme kostuum’, zijn Melissa’s Halloween-uitnodigingen schaars. Elk jaar hoopt ze op een uitnodiging, maar die blijft vaak uit

De getatoeëerde wereld van Melissa

Melissa’s lichaam is bezaaid met ongeveer 800 tattoos, waaronder drie keer over haar gezicht. Dit heeft haar zeker opgemerkt gemaakt in haar gemeenschap. Echter, in plaats van bewondering, ervaart ze vaker uitsluiting. Het tragische aan Melissa’s verhaal is de manier waarop ze wordt behandeld. Ze merkt op dat mensen vaak zeggen: “Ik heb geen kostuum nodig omdat ik al eng genoeg ben.” Maar zoals het oude gezegde gaat: “Oordeel niet een boek op zijn omslag.” En Melissa is daar het levende bewijs van.

De ironie van Halloween

Als je denkt aan Halloween, stel je je voor dat het een tijd is waarin iedereen, ongeacht zijn uiterlijk, zichzelf kan zijn en plezier kan hebben. Maar voor Melissa is het een herinnering aan de oordelen en de uitsluiting. Als ze ooit uitgenodigd zou worden voor een Halloween-feest, heeft Melissa al een kostuum in gedachten. Ze zou kiezen voor een Freddy Krueger masker en bijpassende trui. Waarom? Omdat ze dan haar gezicht kan bedekken, zegt ze. Als dat niet lukt, zou Leatherface haar tweede keuze zijn.

Niet alleen tijdens Halloween

Melissa’s dagelijkse leven is ook niet gemakkelijk. Ze heeft veel moeilijkheden ondervonden, zoals het niet kunnen krijgen van een baan of zelfs uitgesloten worden van bepaalde plaatsen vanwege haar tatoeages. Het meest hartverscheurende moment? Toen Melissa gedwongen werd om naar het kerstspel van haar kinderen te kijken door een raam, omdat ze de school niet mocht betreden vanwege haar uiterlijk.

Waar staat Melissa nu?

Melissa blijft sterk ondanks alle tegenslagen. Ze heeft zelfs gesproken over het mogelijk hebben van een Guinness World Record voor het aantal tatoeages dat ze heeft.

Check ook:

Bron: Ladbible

You May Also Like