Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Voormalig McDonald’s-medewerker biecht op: ‘We gaven vegetariërs gewoon McKroket’

Voormalig McDonald's-medewerker biecht op: 'We gaven vegetariërs gewoon McKroket'
Beeld: McDonald's

Denk je aan een zorgeloos bezoekje aan McDonald’s, dan denk je aan het genieten van je favoriete snack, toch? Maar stel je voor, je bent vegetariër en je krijgt onbewust een hap vlees voorgeschoteld. Klinkt als een fastfood-nachtmerrie, nietwaar? Dat is precies wat er gebeurde in de McDonald’s in Tiel. Een voormalige  McDonald’s werknemer onthult iets dat de vegetarische klanten doet steigeren. 

Voormalige McDonald’s werknemer onthult

Wie had dat gedacht? Bij McDonald’s, waar het menu zo duidelijk lijkt, vond er een kleine culinaire chaos plaats. “Anne”, een ex-medewerker, belde tijdens een 3FM-radioshow en deelde een saillant detail over de McDonald’s in Tiel waar ze werkzaam was. In september vorig jaar besloot de keten een draai te geven aan hun bekende McKroket: een vegetarische variant. Een gezonde zet, zou je denken, maar deze verandering werd niet door iedereen gesmaakt. Klanten misten hun vertrouwde vleeskroket. Hier komt de twist. Volgens “Anne” bleven ze na de introductie van de vegetarische variant de oude vleesversie verkopen, vermengd met de nieuwe veggie optie. De reacties? Van verbijstering tot humor, op sociale media barstte een storm van reacties los.

mckroket
Beeld: McDonald’s

Reacties van Verontwaardiging tot Humor

Sommige klanten uitten hun bezorgdheid over mogelijke allergische reacties, terwijl anderen de humor inzagen van deze fastfood-fauxpas. Natuurlijk, McDonald’s hoofdkantoor reageerde ook. Hun verklaring? “We kunnen ons dit niet voorstellen.” De waarheid van “Anne’s” beweringen blijft onduidelijk, maar het verhaal ging viraal. Dit incident roept vragen op over vertrouwen en transparantie in de fastfoodindustrie. Voor vegetariërs is het cruciaal om te weten wat ze eten. Maar kunnen we onze geliefde fastfoodketens blindelings vertrouwen?

Is Er een Les te Leren?

Dit verhaal laat zien hoe belangrijk het is voor bedrijven om duidelijk en consequent te zijn in hun productaanbod, vooral als het gaat om dieetbeperkingen. Dus, de volgende keer dat je een Veggie McKroket bestelt, denk dan even terug aan dit bizarre verhaal. Of het nu waar is of niet, het laat ons nadenken over wat we eten en hoe we ervan uitgaan dat wat we bestellen ook echt is wat we krijgen. Eet smakelijk, maar let op wat je kiest!

Check ook: McDonald’s gaat in 2024 meer veggie opties aan het menu toevoegen

You May Also Like