Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

McDonald’s gaat in 2024 meer veggie opties aan het menu toevoegen

McDonald's gaat in 2024 meer veggie opties aan het menu toevoegen
Beeld: McDonalds

Dat wij dol zijn op McDonald’s kon je wel halen uit ons vorige artikel… Zo sprongen we al een gat in de lucht toen we hoorden dat de McDonald’s met een happy meal voor volwassenen kwam. Toen we hoorden dat de fastfoodketen met gouden sieraden op de proppen komt, deden we een klein vreugdendansje. Maar onlangs was zeker 75% van de bevolking blij toen ze hoorden dat de originel McKroket met vlees keert nu echter terug in het assortiment! Maar natuurlijk kunnen ze onze veggie lovers niet vergeten! Daarom gaat McDonald’s in 2024 meer veggie opties aan het menu toevoegen.

McDonald’s 2024 veggie menu

Ontdek de smaakvolle toekomst van McDonald’s in 2024 met een uitgebreid veggie menu. Binnenkort kan je genieten van heerlijke plantaardige opties die ze vanaf volgend jaar te bieden hebben.

McDonald’s Nederland bereidt zich voor op een smakelijke verrassing in 2024, vooral voor de vegetarische snackliefhebbers. Terwijl de fastfoodketen zijn menukaart voor het komende jaar samenstelt, wordt er veel aandacht besteed aan vegetarische opties. Het blijft nog even een mysterie of er nieuwe vegetarische opties zullen opduiken, of dat vertrouwde vegetarische opties zullen terugkeren. Desalniettemin lijkt het erop dat de McPlant, de vaste vegetarische burger, binnenkort meer gezelschap kan verwachten op de menukaart. Spannende ontwikkelingen staan voor de deur!

Elk jaar worden steeds meer mensen flexitariër

In de afgelopen jaren heeft er een opmerkelijke verschuiving plaatsgevonden in eetgewoonten en voedingskeuzes over de hele wereld. Een fenomeen dat steeds meer aandacht krijgt, is de opkomst van het flexitarisme. Flexitariërs zijn individuen die hun dieet in toenemende mate baseren op plantaardige voeding, maar die af en toe nog steeds vlees of dierlijke producten consumeren. Deze trend is de afgelopen jaren exponentieel toegenomen, en het lijkt erop dat elk jaar meer mensen besluiten om flexitariër te worden. In deze inleiding gaan we dieper in op de redenen achter deze opkomst van het flexitarisme, de voordelen ervan voor zowel individuen als de planeet, en hoe deze beweging de manier waarop we naar voeding en duurzaamheid benaderen, transformeert.

Check ook: McDonald’s laat McKroket mét vlees terugkeren in assortiment!

Bron: JFK
Beeld: McDonalds

You May Also Like