Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

McDonald’s laat McKroket mét vlees terugkeren in assortiment!

McDonald's laat McKroket mét vlees terugkeren in assortiment!
Beeld: McDonald's/Pixabay

Dat wij dol zijn op McDonald’s kon je wel halen uit ons vorige artikel… Zo sprongen we al een gat in de lucht toen we hoorden dat de McDonald’s met een happy meal voor volwassenen kwam. Toen we hoorden dat de fastfoodketen met gouden sieraden op de proppen komt, deden we een klein vreugdendansje. Onlangs waren veel mensen echter even wat minder blij met McDonald’s, toen bekend werd dat de bekende burgerketen alleen nog maar de vegetarische McKroket op het menu zou hebben. De originel McKroket met vlees keert nu echter terug in het assortiment!

Vlees-McKroket

De Vlees-McKroket, een geliefd fastfooditem, heeft een speciale plaats veroverd in het hart van McDonald’s fans over de hele wereld. Deze smakelijke lekkernij combineert de klassieke kroketvorm met sappig vlees, en het is een variant die de traditionele kroketliefhebbers doet watertanden.

De McKroket is terug!
Beeld: McDonalds

De Vlees-McKroket is een perfecte balans tussen krokant en mals. Het hartige vleesvulling in combinatie met de knapperige buitenkant zorgt voor een onweerstaanbare textuur en smaak. Dit populaire fastfoodgerecht is een heerlijke optie voor mensen die van hartige snacks houden.

Hoewel de beschikbaarheid van de Vlees-McKroket per locatie kan variëren, blijft het een veelgevraagd item op het menu van McDonald’s in verschillende landen. De smaak en textuur van de Vlees-McKroket maken het een geweldige keuze voor een snelle hap of als aanvulling op een maaltijd. Of je nu een doorgewinterde fan bent of gewoon nieuwsgierig bent naar deze culinaire creatie, de Vlees-McKroket blijft een aantrekkelijke optie voor liefhebbers van hartige snacks bij McDonald’s.

‘Meatless McKroket’ 

Sinds het begin van deze maand heeft de fastfoodketen McDonald’s ervoor gekozen om alleen de vegetarische variant van de McKroket aan te bieden. Volgens McDonald’s betreft het simpelweg een tijdelijke actie genaamd de ‘Meatless McKroket’, die is ontworpen om consumenten aan te moedigen om wat meer te variëren in hun keuze.

Voor de liefhebbers van de traditionele vleesvariant is er echter goed nieuws in het verschiet. De vertrouwde ‘oude’ McKroket keert namelijk terug op het menu. Vanaf begin november kunnen klanten deze geliefde snack weer bestellen, zo heeft McDonald’s bevestigd.

Deze tijdelijke verschuiving naar de vegetarische optie lijkt dus eerder een creatieve zet van McDonald’s om consumenten te prikkelen dan een blijvende verandering. Voor degenen die de smaak van de klassieke McKroket missen, is het binnenkort weer mogelijk om ervan te genieten bij hun lokale McDonald’s-vestiging.

McKroket terug mcdonald's

Check ook:

Bron: Zelfmaakideetjes
Beeld: McDonalds

You May Also Like