Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Neem een kijkje in de absurde villa in Noordwijk die De Meilandjes op het oog hebben

villa noordwijk de meilandjes

De fluisteringen nemen in kracht toe! Zijn de Meilandjes opnieuw op zoek naar een nieuw stulpje? Zeg het kasteel maar vaarwel, het schijnt dat er nu een statig Rijksmonument in Noordwijk op hun pad is gekomen. Een woning met een prijskaartje dat je doet duizelen en een wijnkelder die schreeuwt: “Wijnen, wijnen, wijnen!”

Over de Meilandjes

De familie Meiland staat bekend om hun frequente verhuizingen. Dit keer zindert het van de speculaties dat ze hun oog hebben laten vallen op een schitterend gebouw in Noordwijk. Het is niet zomaar een gebouw, maar een voormalige burgemeesterswoning, een prachtig Rijksmonument dat zorgvuldig is hersteld.

de Meilandjes vroeger villa noordwijk De Meilandjes

Het Prijskaartje

Een dergelijk monumentaal pand is natuurlijk niet goedkoop. Het bedrag? Maak je vast klaar: de vraagprijs is een overweldigende €7.250.000. Een forse som, maar daar krijg je veel voor terug. De woning beslaat een woonoppervlakte van 690 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen en een kelder.

Indeling

Met 14 kamers, waaronder 6 badkamers en 7 slaapkamers, is het een waar koninkrijk. De luxueuze keuken binnen is volledig uitgerust, maar ook buiten is er een kookgelegenheid met pizzaoven. En laten we het zwembad, de fitnessruimte en de wijnkelder niet vergeten. Een plek waar Maxime Meiland zich ongetwijfeld thuis zou voelen, zelfs als ze haar luxe villa zou kwijtraken.

Chateau Bijstand Verleden Tijd

Het is overduidelijk dat de dagen van Chateau Bijstand voorgoed achter hen liggen. Dit prachtige gebouw is een reflectie van het succes en de groei die de Meilandjes de afgelopen jaren hebben beleefd. Het symboliseert hun overgang van het Franse platteland naar de luxe van de Nederlandse kust, waar ze genieten van de rust en de ruimte in een werkelijk adembenemend gebouw.

Check ook: MEILANDJES KRIJGEN SLECHT NIEUWS OVER PENSION CODE ROSÉ: GEEN VERGUNNING VERLEENT

Bron: bekendeburen.nl

Beeld: YouTube

You May Also Like