Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Van kasteel naar stadsvilla: De Meilandjes maken opnieuw een spraakmakende verhuizing van 7 miljoen!

Toen Erica en Martien hun prachtige landhuis in Noordwijkerhout aanschaften, leek het alsof ze voor altijd gesetteld waren. Maar, zoals het leven nu eenmaal zit vol verrassingen, hebben de Meilandjes schijnbaar een nieuwe spannende wending ingeluid! Deze keer verhuizen ze naar een sprankelende stadsvilla ter waarde van zeven miljoen euro. En wat nog leuker is, het hele gezin van Maxime verhuist met hen mee!

Gelijk verliefd

Dit fantastische optrekje, dat voor een riante som van maar liefst zeven miljoen euro in de etalage staat, beschikt over een koetshuis, een appartement met een eigen charmante ingang, een heerlijk natuurzwembad, een knusse sportschool, een thuisbioscoop voor de ultieme filmavonden én, uiteraard, een wijnkelder om de feestvreugde te verhogen! Ze konden het dus ook echt niet laten om meteen een bod te doen!

‘Weinig privacy’

“Toen de familie Meiland de woning kwam bekijken, vloog er een drone boven de woning om de boel te filmen. Martien en Erica willen hier samen gaan wonen met Maxime en haar gezin. Ze hebben inmiddels een serieus bod gedaan. Als je uit het raam kijkt, kijk je rechtstreeks naar de puinhoop van de overburen. Die hebben daar in een steeg een ravage gecreëerd, een gribus”, vertelt de buurtbewoner. “Voor zeven miljoen euro wil je toch een leuk uitzicht? En daarnaast hebben ze ook weinig privacy. Ik kijk vanaf mijn achtertuin rechtstreeks in hun tuin.”

Check ook: Pakketbezorger verantwoordelijk voor dood van geliefd konijn Okkie

Bron: Ditjes en datjes

You May Also Like