Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Meilandjes krijgen slecht nieuws over pension Code Rosé: geen vergunning verleent

Chateau Meiland VIPS: Dit absurd hoge bedrag verdienen de Meilandjes per aflevering
Beeld: Instagram Martien Meiland

Net voor de grand opening van Pension Code Rosé kregen de Meilandjes een onfortuinlijke mededeling: de vergunning was niet verleend. Deze boodschap bracht Martien Meiland zelfs tot tranen. Om hun pension draaiende te houden, was een tijdelijke noodoplossing noodzakelijk. Echter, de situatie blijft onveranderd. 

Zorgen zijn niet verdwenen

Na een aangename week van ontspanning op Tenerife, is de televisiebekendheid weer volop aan het werk. In gesprek met Weekend deelde Erica haar genoegen over een week van complete rust. “We konden alles rondom het pension loslaten. Wij hebben daar ook geen moeite mee. We waren immers gesloten.” Niettemin betekent dit tijdelijk loslaten niet dat alle zorgen zijn verdwenen. Na een aanzienlijke investering van driehonderdduizend euro, ontvingen de Meilandjes slechts een dag voor de geplande opening van Code Rosé het bericht van de gemeente dat de vergunning niet verleend zou worden. Dit omdat de familie niet voldeed aan de gestelde voorwaarden. Een bewoner diende het woongedeelte te betrekken, iets waarvan ze naar eigen zeggen niet op de hoogte waren. Deze onverwachte situatie zorgde voor stress, zelfs Martien barstte in tranen uit. 

pension Code Rosé
Beeld: Instagram Martien Meiland

Aanzienlijke stress

Desalniettemin, met de wens om hun pension te openen, stemde kamermeisje Melissa ermee in om in het pension te gaan wonen. Deze beslissing maakte het mogelijk om gasten te ontvangen. Vol enthousiasme nam ze haar intrek aan de Oude Zeeweg, en op dit moment wordt er gewerkt aan de achtertuin. Echter, in de tussentijd ervaren de Meilandjes nog altijd aanzienlijke stress. Na een exacte periode van drie maanden, is de vergunning nog steeds niet verleend. Volgens Erica is de vertraging te wijten aan twee vereiste rapporten. Hoewel ze in de gemeenteraad van Noordwijk zit, geeft ze toe dat ze weinig kennis heeft van vergunningsprocessen, wat haar heeft blootgesteld aan kritiek. “Alsof ik weet hoe dat werkt,” reageerde ze. Als de meest bekende televisiefamilie van Nederland hopen ze op een spoedige goedkeuring van de vereiste vergunning. Tot die dag aanbreekt, blijft de onzekerheid bestaan over het open blijven van het pension. Erica behoudt echter haar vertrouwen. “Op 1 september openen we de boekingsagenda voor 2024!”

de Meilandjes vroeger pension Code Rosé

Check ook: Erica Meiland haalt uit naar Linda de Mol: ‘Daar kun je toch niet op vallen?’

Bron: showblad.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like