Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Vandaag Inside Live in Ziggo Dome dreigt uit te lopen op enorme flop

Vandaag Inside Live in Ziggo Dome dreigt uit te lopen op enorme flop
Beeld: Vandaag Inside

De liveshow van Vandaag Inside, gepland in de Ziggo Dome, dreigt uit te draaien op een flinke flop. Met een aanstaande show op 11 december en een kaartverkoop die stagneert op slechts twee derde, worden er nu vragen gesteld over de aantrekkingskracht van het evenement.

Geconfronteerd met een tegenvaller

De bekende gezichten van Vandaag Inside, worden geconfronteerd met een tegenvaller. De kaartverkoop voor hun liveshow in de Ziggo Dome, een locatie die bekendstaat om zijn grote evenementen, blijft achter bij de verwachtingen. Een kleine twee weken voor de show zijn er vele nog duizenden kaarten te koop in de zaal die plaats biedt voor 17.000 mensen. Dit fenomeen is niet uniek voor Vandaag Inside. Recent zagen we vergelijkbare scenario’s bij andere Nederlandse sterren, zoals Tino Martin en André Hazes. Deze heren namen hun toevlucht tot het verkopen van kaarten via Vakantieveilingen.

Vandaag Inside flop

Volgens Victor Vlam van Communicado’s worden de kaarten voor de show van Vandaag Inside nu aangeboden voor slechts een fractie van de oorspronkelijke prijs. Dit is een pijnlijke situatie voor degenen die al de volle prijs hebben betaald, aangezien de kaartjes oorspronkelijk werden verkocht voor bedragen tot wel 150 euro. De dalende kaartprijzen weerspiegelen een gebrek aan interesse van het publiek, wat een aanzienlijke teleurstelling is voor de organisatoren.

Teleurstellende kaartverkoop

Naast de teleurstellende kaartverkoop brengt een bezoek aan de Ziggo Dome ook extra kosten met zich mee. Zaken zoals parkeren en versnaperingen kunnen de avond nog duurder maken. Met deze bijkomende kosten en de huidige prijsverlagingen, wordt het een steeds minder aantrekkelijke optie voor potentiële bezoekers om de liveshow bij te wonen.

Bredere trend in de entertainmentindustrie

De situatie rondom Vandaag Inside Live in de Ziggo Dome is symptomatisch voor een bredere trend in de entertainmentindustrie, waarbij grote shows moeite hebben om de zalen vol te krijgen. Het roept vragen op over de toekomst van live-evenementen en de bereidheid van het publiek om te betalen voor entertainment, zeker in tijden waarin kostenbewustzijn toeneemt. Voor Vandaag Inside wordt het een race tegen de klok om de resterende kaarten te verkopen en te voorkomen dat een derde van de zaal leeg blijft.

Check ook:

You May Also Like