Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Johan Derksen en René van der Gijp op de hak genomen in ‘Even tot hier’

Johan Derksen René van der Gijp Op de hak genomen 'Even Tot Hier'
Beeld: shownieuws

In de wereld van de Nederlandse televisie en voetbal zijn Johan Derksen en René van der Gijp bekende persoonlijkheden die niet snel hun tong zullen laten binden. Maar onlangs werden ze het middelpunt van de spot in de satirische tv-hit van Nederland, “Even Tot Hier.” De vraag die velen nu bezighoudt, is hoe Johan Derksen, de onverschrokken voetbalanalist, en zijn collega René van der Gijp, omgaan met de genadeloze satire van het duo Niels van der Laan en Jeroen Woe. Heeft de scherpe humor hen doen kokhalzen, of kunnen ze zelf een stevige dosis zelfspot aan? In dit artikel zullen we kijken naar de reactie van Derksen en Van der Gijp op de satirische aanpak van “Even Tot Hier” en of ze bereid zijn om net zo goed te incasseren als ze kunnen uitdelen.


In de satirische show “Even Tot Hier” werden gefotoshopte naaktbeelden van Johan Derksen en René van der Gijp getoond als grappige reactie op een internetfilmpje dat herhaaldelijk in hun eigen televisieprogramma “Vandaag Inside” verscheen. In dit internetfilmpje was een welgeschapen man te zien, terwijl Johan en René in “Even Tot Hier” humoristisch werden afgebeeld als minder goed bedeeld.

Johan reageerde met zijn kenmerkende humor op de bewerkte beelden door te beweren dat ze helemaal niet bewerkt waren en dat ze de foto’s zelf hadden ingediend. Hiermee gaf hij aan dat veel andere bekende Nederlanders waarschijnlijk veel meer moeite zouden hebben gehad met zulke beelden. Johan voegde eraan toe dat zijn eigen kinderen de humor erin konden zien en dat zij er geen enkel probleem mee hadden, in tegenstelling tot sommige andere televisiepersoonlijkheden die zich mogelijk zorgen zouden maken over de invloed ervan op hun kinderen.

Reactie van Johan Derksen

Johan Derksen, de 74-jarige voetbalanalist, heeft geen enkel probleem met het feit dat het programma ‘Vandaag Inside’ bespot werd in de populaire satirische show ‘Even Tot Hier’ op NPO 1. Hij geeft aan dat hij erom kan lachen en noemt zichzelf en zijn collega’s “de koningen van de satire”. Voor Derksen is het cruciaal om een gevoel voor humor te behouden en zichzelf en zijn programma niet al te serieus te nemen. Hij benadrukt dat, ondanks hun uitgesproken meningen, ze niet snel op hun teentjes getrapt zijn en dat hij gewoon zijn eigen weg blijft volgen, ongeacht de satirische kritiek.

“Even Tot Hier”

“Even Tot Hier” is een populair Nederlands televisieprogramma dat bekend staat om zijn satirische en humoristische aanpak van actuele gebeurtenissen en maatschappelijke kwesties. Het programma wordt gepresenteerd door Niels van der Laan en Jeroen Woe, beiden getalenteerde komieken en tekstschrijvers.

Check ook:

You May Also Like