Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Mannen van Vandaag Inside vegen vloer aan met Tino Martin(i): ‘Die heeft gewoon een drankprobleem’

Theater-medewerker onthult: 'Tino Martin vroeg nog vóór zijn optreden om sterke drank'
Beeld: Youtube Tino Martin

Tino Martin gaf agelopen weekend een concert in Ahoy Rotterdam. Na afloop waren de reacties gemengd, waarbij een deel van de bezoekers tegen juicequeen Yvonne Coldeweijer lieten weten dat Tino “zo zat als een aap” op het podium had gestaan. Ook de mannen van Vandaag Inside halen stevig uit naar Tino Martin(i). Volgens hen is het overduidelijk dat hij een alcoholprobleem heeft.

Bezoekers teleurgesteld

Het is geen geheim meer, vooral omdat Tino Martin dit in zijn eigen realityshow heeft toegegeven: hij kan moeilijk met mate drinken als het op alcohol aankomt. Afgelopen vrijdagavond stond de zanger op het podium in Ahoy en leek opnieuw behoorlijk dronken. Bezoekers hadden veel geld uitgegeven voor een concertkaartje en voelen zich nu enorm teleurgesteld.

Vandaag Inside: Over het randje

De mannen van Vandaag Inside maken grappen over Tino’ Martin’s drinkgedrag. Ze vragen zich af of hij voorafgaand aan zijn optredens alcohol drinkt. Zowel Wilfred Genee als René van der Gijp bespreken dit humoristisch. Genee: “Zou die Tino Martin nou wat drinken voor hij het podium op gaat of niet?”, waarop Van der Gijp reageert: “Ja, je kunt óók drinken tot het nog net gaat, maar Tino gaat dan net over de rand heen hè?”

Tino Martin heeft alcoholprobleem

Het wordt als ongepast beschouwd dat Tino in Ahoy, terwijl hij optrad, vroeg of het publiek zin had in de Ziggo Dome. Wilfred en René vinden dit gedrag verontrustend. Johan Derksen is van mening dat Tino dringend hulp nodig heeft voor zijn alcoholprobleem, omdat dit zijn carrière ernstig in gevaar brengt. “Die heeft echt een alcoholprobleem, hè, die jongen.”

Dronken karaokezanger

Columnist Hester Zitvast benadrukt dat Tino Martin verantwoordelijkheid moet nemen voor zijn gedrag en niet de kritiek van zijn fans op sociale media moet verwijderen. Ze vindt dat hij moet worden afgestraft en merkt op dat in geen enkele andere baan dronkenschap op het werk wordt getolereerd. Ze wijst erop dat de kaartverkoop voor Tino achteruitgaat en dat hij nu wordt vergeleken met een dronken karaokezanger. Ze roept op tot eerlijkheid en onmiddellijke terugbetaling voor de teleurgestelde bezoekers.

Check ook:

Bron: Mediacourant

You May Also Like