Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Even Tot Hier haalt snoeihard uit naar Gerard Joling: ‘Gerard rot op!’

Even Tot Hier haalt snoeihard uit naar Gerard Joling
Beeld: Facebook Even Tot Hier

Goed nieuws voor tv-kijkend Nederland, want sinds kort is misschien wel het leukste programma van de Nederlandse televisie, Even Tot Hier, weer te zien. Iemand die iets minder blij zal zijn met de terugkeer van het satirische actualiteitenprogramma is Gerard Joling, want die moest het in de nieuwste aflevering stevig ontgelden.

Gerard Joling emigreert

Gerard Joling liet onlangs aan tafel bij Beau weten geen hoge pet op te hebben van PvdA-GroenLinks-lijsttrekker Frans Timmermans. Hij beweerde zelfs te gaan emigreren als de partij als winnaar uit de bus komt tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van aanstaande woensdag. Dit is koren op de molen van presentatoren Niels van der Laan en Jeroen Woe, die de zanger maar wat graag zien vertrekken.

Gerard Joling kust ongevraagd mannen

In Even Tot Hier werden beelden getoond van Gerard Joling die ongevraagd mannen kust, waarna Jeroen vraagt: “Deze figuur? Die willen we kwijt door ons in te zetten voor het klimaat? Maar dat willen we allemaal!”, waarna er een nummer word ingestart op de muziek van “Ticket to the Tropics” van Joling. “Of je moslim, queer of vegan bent, boer of Jood of anti-koning, er is één ding en dat wil ieder mens en dat is af van Gerard Joling. Nou, misschien gaat Gerard emigreren. Als iedereen nu voor klimaat stemt, dan verdwijnt hij!

“Want dan koopt hij een ticket naar de tropics! En dan blijft hij daar voor altijd wonen! Dus besef nou dat Gerard opgerot is, als we collectief voor het klimaat gaan staan.”

Even Tot Hier

Even tot hier is een satirisch actualiteitenprogramma dat wordt gepresenteerd door het duo Niels Van der Laan & Jeroen Woe, met muzikale ondersteuning van Miguel Wiels. Dit televisieprogramma wordt uitgezonden op NPO 1 door BNNVARA en werd gelanceerd in 2019. Elke aflevering neemt het programma het nieuws op humoristische wijze op de korrel en organiseert het een quiz met het publiek. Een lopende grap is dat Jeroen Woe altijd begint met de eerste vraag. Daarnaast bevat het programma muzikale parodieën en sketches.

Bron: Facebook Even Tot Hier, Shownieuws

You May Also Like