Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze twee-onder-een-kap op Funda kun je samen met je beste vriend voor een prikkie kopen!

Twee-onder-een-kap op Funda om met je beste vriend te kopen
Beeld: Funda

Dit is een unieke kans om samen met je beste vriend je droomhuis te realiseren! We presenteren een bijzondere twee-onder-een-kap woonboerderij in het pittoreske dorpje Nes, die op Funda te koop is en u de perfecte gelegenheid biedt om een woning volledig naar eigen smaak af te werken. 

De eerste van de twee-onder-een-kap woning op Funda is af

Dit aanbod, met een startprijs van slechts €125.000, blinkt uit in prijs-kwaliteitverhouding en biedt een ongeëvenaarde mogelijkheid om samen een thuis te creëren. De eerste woning in deze twee-onder-een-kap biedt een solide basis van 55 m2. Met een reeds verleende vergunning is er de mogelijkheid deze uit te breiden tot een indrukwekkende 150 m2. Stelt u zich eens voor: een uitgebreide moderne keuken, een ruime woonkamer, of zelfs een luxe wellness-ruimte. U heeft de vrijheid om deze extra ruimte naar wens in te vullen.

De tweede woning is nog in aanbouw

De tweede woning, momenteel nog in aanbouw, biedt eveneens een canvas voor uw creativiteit. Met de mogelijkheid om een woning van 130 m2 te realiseren, kunt u ook hier de indeling en afwerking volledig naar eigen hand zetten. Het eindresultaat belooft een woonruimte te worden die iedereen zal verbazen. Deze twee-onder-een-kap woonboerderij is ideaal voor diegenen die verder willen kijken dan een simpele renovatie. Met een duidelijke visie en doorzettingsvermogen kunt u hier een droomwoning creëren die naadloos aansluit bij uw levensstijl en wensen. Laat de huidige staat u niet ontmoedigen; met de juiste inspanningen transformeer je deze plek in een absoluut paradijs.

Koop nu deze twee-onder-een-kap op Funda!

Mis deze kans niet om samen met je beste vriend een uniek thuis te creëren. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en zet de eerste stap naar het realiseren van uw gezamenlijke woonwensen. Onthoud dat de vraagprijs begint bij €125.000, een zeldzame kans voor een woning met zoveel potentieel. Je droomhuis wacht op u in Nes!

Twee-onder-een-kap Funda
Beeld: Funda

Check ook: Verbazing om totaal krot dat op Funda staat voor 1,25 miljoen: ‘Nulletje teveel getypt’

Bron: Funda

You May Also Like