Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Verbazing om totaal krot dat op Funda staat voor 1,25 miljoen: ‘Nulletje teveel getypt’

Verbazing om totaal krot dat op Funda staat voor 1,25 miljoen: 'Nulletje teveel getypt'
Beeld: Funda

In de wereld van vastgoedpareltjes en droompaleizen stuit je soms op een aanbieding die zelfs de meest ervaren makelaars doet fronsen. Deze keer hebben we een ‘pareltje‘ gevonden dat op Funda staat voor het schappelijke bedrag van 1,25 miljoen euro. Ja, je leest het goed. Laten we eens duiken in de beschrijving en de reacties op Instagram, waar mensen zich afvragen of er niet per ongeluk een nulletje teveel is getypt.

Beschrijving op Funda voor 1,25 miljoen

De tekst op Funda leest als een roman die begint met de zin: “Deze ruime vrijstaande villa vertegenwoordigt de verwezenlijking van een droom.” Nou, laten we hopen dat die droom niet in duigen valt bij het zien van de foto’s. Met een perceel van 700m² en een woonoppervlakte van 190m² lijkt het op papier misschien fantastisch, maar de reacties op Instagram vertellen een ander verhaal.

Reacties op Instagram op deze Funda krot van 1,25 miljoen

“Jezus wat erg”, roept een geschokte Instagram-gebruiker uit. “Volgens mij hebben ze een nulletje teveel getypt”, speculeert een ander, wat begrijpelijk is gezien de staat van het ‘droomhuis’. Een sarcastische opmerking luidt: “De oude eigenaren hadden het zo naar hun zin dat ze alles hebben meegenomen!” En dan is er nog de eerlijke waarschuwing: “Pand zelf is best mooi, maar de binnenkant… kost je nog 2 miljoen om dat op te laten knappen.” Kortom, het lijkt erop dat de vorige bewoners een ongebruikelijke definitie van ‘naar hun zin hebben’ hanteerden.

Zou je deze “woning” op Funda kopen voor 1,25 miljoen?

Dus, als je altijd al hebt gedroomd van een huis waar je nog minstens 2 miljoen extra in moet steken om het bewoonbaar te maken, dan is dit jouw kans! Gelegen in de ‘geliefde’ wijk Rijnsweerd, met nabijheid tot alles wat Utrecht te bieden heeft, zou je bijna vergeten dat je een fortuin moet uitgeven om deze ‘droom’ te verwezenlijken. Maar hé, wie heeft er nou niet altijd al gedroomd van een huis waarbij je buren denken dat je een nulletje teveel hebt betaald? Aarzel niet langer en maak van deze ‘parel‘ jouw nieuwe thuis – als je durft!

Check ook:

Bron: Instagram interieurterreur & Funda

You May Also Like