Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Fans smeken om vervolg van bloedstollende Netflix-actiethriller met 94% op Rotten Tomatoes!

Fans smeken om vervolg van deze spannende actiethriller op Netflix met verbluffende 94% op Rotten Tomatoes!
Beeld: Netflix

Netflix heeft opnieuw een meeslepende thrillride geleverd voor fans met zijn nieuwste actievolle serie, “Criminal Code”. De show, die onlangs zijn debuut maakte op het streamingplatform, heeft lovende recensies ontvangen op Rotten Tomatoes, met een indrukwekkende publieksscore van 94%. Fans smeken daarom om vervolg van deze spannende actiethriller op Netflix.

Criminal Code: De spannende actiethriller op Netflix

Het verhaal van Criminal Code draait om een team van onderzoekers dat op een missie is om een aanzienlijk geldbedrag op te sporen dat gestolen is bij een gedurfde overval aan de grens tussen Brazilië en Paraguay. Met geavanceerde forensische technieken, waaronder DNA-analyse, werken de onderzoekers onvermoeibaar om de zaak op te lossen en de criminelen voor het gerecht te brengen. In het hart van de serie staat Benício, de hoofdonderzoeker, wiens persoonlijke belangen in de zaak diep geworteld zijn. Dezelfde dieven die de overval pleegden, namen ook het leven van zijn partner tijdens een gedurfde gevangenisuitbraak. Vastbesloten om de dood van zijn partner te wreken en de schuldigen voor het gerecht te brengen, bundelt Benício de krachten met de vastberaden politieagent Suellen.

Fans smeken om vervolg van deze spannende actiethriller op Netflix met verbluffende 94% op Rotten Tomatoes!
Beeld: Netflix

Kijkers zijn vol lof

Kijkers zijn aan hun schermen gekluisterd terwijl het pulserende verhaal zich ontvouwt, waardoor Criminal Code een enorm succes is geworden. Fans hebben zich tot socialemediaplatforms gewend om hun enthousiasme te uiten en Netflix te smeken een tweede seizoen groen licht te geven. Een enthousiaste kijker riep uit: “Ik heb net Criminal Code op Netflix afgerond, en dat was een van de beste shows die ik in tijden heb gezien.” Een andere fan deelde enthousiast: “Criminal Code op Netflix is zooo goed! Heb alle 8 afleveringen in een dag en een half gebinged. Ze hebben ASAP een tweede seizoen nodig.”

Een van de beste shows

De overweldigende stemming onder kijkers is dat Criminal Code zich tussen de topshows op Netflix bevindt. Met opmerkingen als “Criminal Code op Netflix.. top drie shows ooit.. en ik heb ze allemaal gezien,” en “Criminal Code op Netflix is absoluut een van de beste shows die ik ooit op Netflix heb gezien,” is het duidelijk dat de serie een blijvende indruk heeft achtergelaten. Voor degenen die nog niet hebben genoten van de adrenalineverhogende opwinding van Criminal Code: de serie is nu te streamen op Netflix. Sluit je aan bij het koor van fans die Netflix smeken om deze meeslepende saga voort te zetten door de show te vernieuwen voor een tweede seizoen!

spannende actiethriller op Netflix
Beeld: YouTube Netflix

Check ook: Deze ‘meest ondergewaardeerde’ Denzel Washington-film staat nu op Netflix

You May Also Like