Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Serveerster eet condoom op

edpwumyp8u11_wd640_0

De Chinese Mai Liang genoot van haar heerlijke maaltijd, totdat ze een condoom vond in haar eten. Ze riep de serveerster er onmiddelijk bij. In plaats van exuses te maken, slikte de serveerster de condoom in één keer door. Inderdaad, je leest het goed, een echte slikker! Zal vast lekker smaken, zal ‘ie gebruikt zijn?? En zal er nog wat in zitten? Gadverdamme….

Ze was net zo aan het genieten van de heerlijke inktvisringetjes toen ze ontdekte dat het toch wel erg naar rubber smaakte. Mai Liang schrok zich dood en walgde nog na, omdat ze waarschijnlijk een deeltje van het condoom naar binnen zou hebben gewerkt. “Het was walgelijk. Mijn eerste gedachte was: is de condoom gebruikt?”, vertelde ze tegen de krant Metro

Godnondeju, waarom heeft die serveerster in hemelsnaam die condoom ingeslikt? Nou, omdat de klanten hadden gezegd dat ze het restaurant pas zouden verlaten als ze de condoom zou inslikken. Zelf denkt ze dat de klanten het zelf in het gerecht hebben gedaan om een gratis maaltijd te krijgen. WTF? Wat een rare mensen. Houd die condoom nou maar lekker om de paal van die man van je, in plaats van dat je het in het eten gooit! Eet smakelijk! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like