Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dit raadsel kan onthullen of je een psychopaat bent als je het correct beantwoord

Dit psychopaat raadsel kan onthullen of je eentje bent als je het correct beantwoord
Bron: American Psycho & Pexels Anna Shvets

Je ex heeft je misschien ooit tijdens een ruzie een psychopaat genoemd, maar heb je je ooit afgevraagd of ze gelijk hadden? Nu kun je die zorg wegnemen door simpelweg dit verontrustende psychopaat raadsel op te lossen.

Ben je een psychopaat?

Het antwoord op dit raadsel kan bepalen of je een gek bent zoals Patrick Bateman in ‘American Psycho‘, of dat je meer lijkt op zijn naïeve secretaresse Jean, die niet dezelfde moorddadige neigingen als haar baas deelt. Normaal is het oplossen van een raadsel een reden voor een feestje, maar als je dit raadsel correct beantwoordt, wordt gezegd dat het aangeeft dat je denkt als een psychopaat, en daarom mogelijk zelf een psychopaat bent.

psychopaat
Beeld: YouTube Haku 3dits

Iemand als Patrick Bateman

Als iemand Patrick Bateman (gespeeld door Christian Bale) had kunnen overhalen om zijn raadseloplossende vaardigheden te testen, hadden we onszelf een hoop bloed en gore kunnen besparen. Aan de andere kant, het is misschien juist zijn vermogen om zijn dubbele leven – overdag een rijke investeringsbankier en ’s nachts een seriemoordenaar – te verbergen en zijn bloeddorst voor iedereen verborgen te houden, wat hem zo’n psychopaat maakt.

Het psychopaat raadsel

Dus, waar wachten we nog op? Laten we proberen de Patrick Bateman’s in de dop te identificeren terwijl we nog tijd hebben. Het raadsel luidt als volgt:
Tijdens de begrafenis van haar eigen moeder ontmoet een vrouw een man die ze niet kent. Ze denkt dat deze man geweldig is – haar droomman – en is vrij zeker dat hij de liefde van haar leven zou kunnen zijn. Echter, ze heeft nooit om zijn naam of nummer gevraagd en kon daarna niemand vinden die wist wie hij was. Een paar dagen later vermoordt de vrouw haar eigen zus. Waarom deed ze dit?

Het antwoord…

Er zijn natuurlijk veel redenen waarom de vrouw haar eigen familielid zou kunnen vermoorden terwijl ze als een blok valt voor een gast op een begrafenis, maar daten en dood gaan doorgaans niet hand in hand. Heb je het motief achter het vermoorden van haar zusje al kunnen bedenken? Als je hebt geraden dat ze het deed in de hoop dat de mysterieuze droomman nu zou opduiken op de begrafenis van haar zus, zodat ze hem weer kan zien, dan heb je het helemaal juist. En, blijkbaar, ben je een psychopaat.

Check ook: Psychologen bevestigen: met deze flirttechniek heb je bijna altijd succes

You May Also Like