Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Psychologen bevestigen: met deze flirttechniek heb je bijna altijd succes

flirttechniek
Beeld: Pexels

In deze introductie ontdekken we een beproefde flirttechniek die vrijwel altijd garant staat voor succes. Met inzichten van experts op het gebied van menselijk gedrag en communicatie, wordt de kracht van deze techniek blootgelegd. Of je nu op zoek bent naar liefde, vriendschap of gewoon een connectie, deze techniek belooft interessante resultaten.

Eerste indruk is blijvend

Stel je voor: je hebt eindelijk wat tijd weten te vinden om met die speciale persoon te praten, en dit is je gouden gelegenheid om een indrukwekkende eerste indruk te maken. Je hebt immers vernomen dat het voor iemand slechts enkele minuten, of zelfs enkele seconden, duurt om te beslissen of ze je wel of niet aantrekkelijk vinden. Dus, het is van groot belang om deze tijd optimaal te benutten.

Als je vastzit in het denken over de beste manier om met die persoon te flirten, is er één techniek die psychologen bijna (en we benadrukken bijna) altijd effectief vinden en die vrijwel alle grenzen tussen een potentieel koppel doorbreekt.

flirttechniek
Beeld: Pexels

De unieke kracht van flirtsignalen

Onderzoekers uit Noorwegen en de Verenigde Staten werkten samen en bestudeerden de reacties van 1000 mensen op 40 verschillende soorten flirten om te bepalen welke benaderingen werkten en welke niet. Verschillende benaderingen waren effectief afhankelijk van waar iemand op dat moment naar op zoek was, waarbij mensen die iets informeels zochten het beste reageerden op signalen dat een mogelijke partner beschikbaar was, oftewel DTF (Down To Flirt).

Dit omvatte signalen zoals dichter bij de persoon gaan staan en oogcontact maken met hen, maar natuurlijk niet op een griezelige, starende manier. Aan de andere kant waren degenen die een langdurige partner zochten meer op zoek naar ’tekens van vrijgevigheid en bereidheid om zich te binden’, want als dit gaat werken, wil je ook weten dat de andere persoon zich voor de lange termijn inzet. Toch is er één flirttechniek die je kunt gebruiken die in vrijwel elke situatie bovenaan staat en vrijwel de meest succesvolle manier van flirten is.

flirttechniek
Beeld: Pexels

Lachen als wapen…

Een goede toepassing van humor kan veel voor je doen en het geeft de andere persoon de kans om signalen naar je te sturen als ze geïnteresseerd zijn, aangezien lachen om iemands grappen wordt gezien als een teken dat het flirten goed verloopt. Natuurlijk is geen enkele techniek gegarandeerd succesvol en het is wat moeilijker dan simpelweg zeggen ‘wees gewoon grappig’, want goede humor is moeilijker dan het lijkt.

Als je moeite hebt om grappig en gevat te zijn op het moment zelf, is de kans groot dat je pogingen om een grap te maken als een loodzware ballon zullen vallen en in plaats daarvan tegen je zullen werken. Hoewel een goede dosis humor een ontzettend effectieve manier kan zijn om te flirten, zijn er weinig dingen minder aantrekkelijk dan een reeks wanhopige en ongrappige grappen van iemand die geen mensen aan het lachen maakt. Dus daar heb je het, het is net zo simpel als grappig zijn en net zo moeilijk als daadwerkelijk grappig zijn.

Check ook: Tinder komt met gloednieuwe functies die de app compleet zal veranderen

Bron: LADbible

You May Also Like