Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Kat maakt op treffende wijze duidelijk wie nou echt de baas in huis is

Kat maakt op treffende wijze duidelijk wie nou echt de baas in huis is

Katten: mysterieus, elegant en knuffelbaar. Maar laten we eerlijk zijn, het leven met een kat is niet altijd rozengeur en maneschijn. Ik durf zelfs te beweren dat het soms een complete chaos is. Klinkt dit als overdrijving? Lees verder en oordeel zelf!

Allergieën Aanval!

Ja, dat klopt. Vele mensen zijn allergisch voor katten. Het is niet altijd de kat zelf, maar hun vacht, speeksel, en huidschilfers kunnen je letterlijk tranen in de ogen bezorgen. En hoewel er hypoallergene katten bestaan, zijn ze geen garantie voor een niesvrij leven.

Kattenbakparfum

Kattenliefhebbers kennen de geur: verse kattenbak. Je huis verandert plotseling in een aroma van kattenbakvulling en, nou ja, andere dingen. Luchtverfrissers zijn dan je beste vriend!

Vakantiestress

Op vakantie gaan betekent niet alleen zonnebaden en cocktails drinken. Het betekent ook het vinden van een oppas voor je geliefde huisdier, die hopelijk niet je bank vernielt tijdens je afwezigheid.

Krabben, krabben en nog eens krabben

Heb je ooit een prachtige leren bank gehad die plotseling het favoriete krabobject van je kat werd? Dan weet je hoe frustrerend dat kan zijn. Je kunt dan wel krabpalen kopen, maar een kat kiest toch vaak zijn eigen avontuur.

Krabben, krabben en nog eens krabben
Beeld: Pexels Alexas fotos

Haarballen: Een cadeau van Moeder Natuur

Haren overal en dan hebben we het nog niet eens over die sappige haarballen gehad. Niets zegt ‘goedemorgen’ zoals het geluid van je kat die een haarbal op je gloednieuwe tapijt ophoest.

Kostenpost

Ja, katten kosten geld. Voer, dierenarts, speelgoed, het tikt allemaal aan. En vergeet de onverwachte kosten niet als je kat besluit om iets vreemds te eten of een avontuurlijke sprong van het balkon te wagen.

Privacy? Wat is dat?

Katten hebben geen besef van privacy. Douchen, toiletbezoek of zelfs een kort dutje – je pluizige vriend is er altijd bij, starend, beoordelend en misschien zelfs luid miauwend. We hebben bewijs!

We kunnen niet zonder ze

Katten kunnen geweldig gezelschap zijn, maar zoals je ziet, hebben ze ook hun eigenaardigheden. Toch, ondanks alle haren, krabsporen en haarballen, kunnen we niet zonder ze. Maar de volgende keer als je denkt aan het nemen van een kat, denk dan even aan het videootje hieronder. Misschien koop je toch liever een goudvis?

Check ook:

https://sgxl.nl/17-voor-en-na-fotos-van-opgroeiende-katten/

Bron: dailybuzz