Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Eerste trailer voor prequel van A Quiet Place ziet er beter uit dan de eerste film

Prequel van A Quiet Place onthult eerste trailer die beter lijkt dan het origineel
Beeld: YouTube Paramount Pictures

De anticipatie voor de prequel van A Quiet Place heeft een nieuw hoogtepunt bereikt met de onthulling van de eerste trailer, die belooft een nog meeslependere ervaring te bieden dan de originele film uit 2018. “A Quiet Place: Day One” neemt ons mee terug naar het begin van de invasie door buitenaardse wezens die blind zijn maar een ongekende gevoeligheid voor geluid hebben. Dit nieuwe hoofdstuk in de post-apocalyptische horrorreeks wordt gekenmerkt door een belangrijke verandering; John Krasinski, die de eerste twee films regisseerde, geeft het stokje over aan Michael Sarnoski. 

De Cast van de Prequel van A Quiet Place

De cast van deze nieuwe aflevering is ronduit indrukwekkend, met namen als Lupita Nyong’o, Joseph Quinn, Alex Wolff en Djimon Hounsou. Hoewel het lijkt dat de oorspronkelijke cast niet zal terugkeren, heeft de trailer al veel lof ontvangen van fans die uitkijken naar de frisse dynamiek die de nieuwe acteurs naar het universum van “A Quiet Place” brengen. Vooral de casting van Lupita Nyong’o, die al eerder indruk maakte in het horrorgenre met haar rol in “Us”, wordt gezien als een perfecte keuze voor de leiding over deze film.

Prequel van A Quiet Place
Beeld: Paramount

Prequel van A Quiet Place belooft meer diepgang

De prequel van A Quiet Place belooft dieper in te gaan op de oorsprong van de angstaanjagende wezens die geluid detecteren en zal ongetwijfeld antwoorden bieden op vragen die fans sinds de eerste film hebben. Terwijl de tweede film, “A Quiet Place – Part II”, de reactie van de familie Abbott op de eerste invasie belichtte, biedt “Day One” een bredere kijk op de chaos en het overleven in een wereld die plotseling wordt overrompeld door deze dodelijke bedreiging.

Positieve feedback en enthousiasme

De feedback op de trailer is overwegend positief, met veel fans die hun opwinding uiten over het verkennen van nieuwe verhaallijnen en achtergronden van de invasie. Er is zelfs speculatie over of de film details zal onthullen over de oorspronkelijke planeet van de buitenaardse wezens en hoe zij uiteindelijk op aarde zijn geland. Deze interesse wijst op een diepgewortelde fascinatie voor de wereld die Krasinski en nu Sarnoski hebben gecreëerd, en een verlangen naar uitbreiding van het verhaal.

Release datum

“A Quiet Place: Day One” staat gepland voor release in de bioscoop op 28 juni, en als de trailer enige indicatie is, staat fans van de serie een zenuwslopende en mogelijk nog meer aangrijpende ervaring te wachten dan voorheen. Met een vernieuwde cast en een frisse kijk op het verhaal, is de prequel van “A Quiet Place” klaar om zowel oude als nieuwe fans te verrassen en te boeien.

Check ook: Back to the Future-fans worden wild van fantrailer met Tom Holland als nieuwe held!

You May Also Like