Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Politie van Californië vangt een ontsnapte eenhoorn

uniorn

Meisjes en hun paardendromen, wie kent ze niet. Ieder jong meisje heeft wel eens gedroomd dat ze een, door glitters overgoten, prinsesje was die door de wolken rondvloog op haar prachtige witte eenhoorn. Hoe mooi zou het zijn als die droom uit zou komen, jij en je fabelachtige eenhoorn galopperend langs een goudgele horizon. De jonge Sandra Boos uit Californië weet hoe het is om weg te zinken in een wereld van fantasie. Ze besloot daarom om haar pony Juliette te verkleden als een eenhoorn en daarmee de droom van tientallen prinsessenmeisjes uit te laten komen op kinderfeestjes. Haar pony was hier zelf niet altijd even blij mee en besloot ‘m daarom te peren tijdens één van de verkleedpartijtjes.

Met de nep hoorn nog vastgemaakt op haar hoofd draafde ze door de wijde omgeving van Madera Ranchos. De politie zette een grote zoektocht op nadat ze tientallen telefoontjes binnenkregen van mensen die een eenhoorn hadden zien rond rennen. Voor meer dan drie uur bleef het galopperende sprookje onvindbaar, tot er uiteindelijk een politiehelikopter aan te pas kwam. Toen ze haar eenmaal hadden gevonden weigerde Juliette mee te komen. Ze was nogal gesteld op haar vrijheid, “pony’s zijn dan natuurlijk ook hele hoogmoedige dieren.”

Na veel geduw en getrek bedacht één van de andere paardeneigenaren van de manege dat Juliette grote vriendinnen was met een paard genaamd Shady. Nadat Shady was opgetrommeld om Juliette ervan te overtuigen dat ze misschien maar weer eens mee moest komen naar haar stal, wandelde ze achter haar aan de trailer in. De agenten vertelden dat ze veel hadden meegemaakt tijdens hun werk in Californië, maar dat ze ooit nog een eenhoorn zouden moeten vangen kwam voor hen ook nog als een verrassing. Sandra Boos was opgelucht dat de eenhoorn niks was overkomen tijdens haar avontuurtje. Maar of Juliette ooit nog iets te maken wil hebben met haar carrière als triest toverpaardje, dat is nog maar de vraag.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like