Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit zou het piepjonge nieuwe vriendinnetje zijn van Wesley Sneijder (39)

wesley sneijder vriendin
Beeld: Instagram Wesley Sneijder/Romy Lukassen

Wesley Sneijder, de naam die we allemaal kennen van het voetbalveld, heeft ons onlangs weer verrast met zijn liefdesperikelen. Na zijn veelbesproken scheiding van Yolanthe Cabau, werd hij met verschillende dames in verband gebracht. In dit artikel duiken we in het leven van Wesley Sneijder en zijn recente avonturen op vakantie met de 21-jarige Romy Lukassen. Is dit de nieuwe liefde van de voetballegende, of gewoon een goede vriendschap?

Wesley Sneijder: De Man, De Mythe, De Legende

Wesley Sneijder, de charismatische voormalige profvoetballer, heeft Nederland niet alleen met zijn indrukwekkende voetbaltalent veroverd, maar ook met zijn turbulente liefdesleven. We herinneren ons allemaal zijn huwelijk met de prachtige Yolanthe Cabau, dat helaas eindigde in een scheiding. Sindsdien is Wesley op zoek naar liefde en lijkt hij die misschien te hebben gevonden in de vorm van de 21-jarige Romy Lukassen.

romy lucassen Wesley Sneijder
Beeld: Instagram Romy Lukassen

Een Nieuwe Vlam?

Recente rapporten hebben Wesley Sneijder gespot op vakantie met Romy Lukassen. De twee werden gezien in een zonnig oord, genietend van elkaars gezelschap. Volgens sommigen is dit meer dan zomaar een vriendschap. Maar laten we eens nader kijken naar de situatie voordat we al te enthousiaste conclusies trekken. Rerality.FBI, altijd op zoek naar de laatste roddels en nieuwtjes, meldde dat Wesley en Romy op vakantie waren. Maar Romy zelf lijkt de gemoederen te willen bedaren. Ze beweert dat Wesley alleen maar een goede maat is en dat hij al lang deel uitmaakt van haar familiekring. Maar is dat wel zo?

Op vakantie met familie

Reality.FBI liet niet zomaar los. Ze kwamen erachter dat Romy op vakantie was met haar grootouders, ouders en Wesley. Hoewel Romy op social media ‘jarenlange vrienden’ noemt, lijken die vrienden nergens te bekennen. Is er meer aan de hand dan een onschuldige vriendschap? Het ziet ernaar uit dat Wesley Sneijder zich al snel heeft ingevoegd in de familie van Romy. Maar de vraag blijft: Is dit puur vriendschap, of bloeit hier iets moois tussen de voetballegende en de jonge schoonheid?

Check ook:

Bron: Reality.fbi

You May Also Like