Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Yolanthe Cabau onthult hoe vaak ze een one-night-stand heeft

yolanthe one-night-stand

Sinds haar scheiding van oud-voetballer Wesley Sneijder in 2019 is Yolanthe Cabau misschien wel de meest begeerde vrouw van ons land. In een interview met tijdschrift Beau Monde onthult ze hoe ‘wild’ haar vrijgezellenbestaan precies is.

yolanthe one-night-stand

Nog altijd vrijgezel

Na haar scheiding van Wesley Sneijder, met wie ze acht jaar getrouwd was en hun zoontje Xess kreeg, deden verschillende geruchten de ronde. Yolanthe werd gelinkt aan onder andere Rico Verhoeven en Donny Roelvink en de afgelopen tijd werd ze regelmatig in verband gebracht met ene Lentini Eersteling. Toch beweert de presentatrice dat ze momenteel vrijgezel is. “Alleen zijn heeft me veel geleerd en sterker gemaakt. Ik ben lief voor mezelf, tevreden met wie ik ben, en ik zoek mijn geluk niet in anderen. Ik vind geluk nu in mezelf en besef dat je geluk kunt delen, maar niet van elkaar kunt verwachten. Als je het eerst in jezelf vindt, kun je er in een relatie des te meer van genieten.”

One-night-stands

Maar nu de hamvraag: hoe vaak belandt Yolanthe met een willekeurige persoon tussen de lakens? Cabeau onthult: “Ik heb nog nooit in mijn leven een one-night-stand gehad. Dat is niets voor mij. Als ik iemand in mijn leven toelaat, is dat omdat ik me veilig voel, respect heb en een vorm van liefde voor die persoon voel. Daar ben ik heel loyaal aan. Ik hop zeker niet van de ene persoon naar de andere.”

Romantisch

“Natuurlijk flirten mannen weleens met me,” vervolgt ze. “Maar ik denk dat ze al snel merken dat ik niet dat type ben. Ik ben erg op mezelf gericht, en met de meeste nieuwe contacten probeer ik snel vriendschap te sluiten. Toch ben ik heel romantisch en vertrouw ik erop dat mijn ware liefde op een dag zal komen.”

Check ook:

Bron: Loesoe

Beeld: Instagram Yolanthe Cabau

You May Also Like