Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Onderzoek toont aan dat na deze periode scheten bij je partner oké is

windje laten

Wanneer we iemand net kennen en verliefd zijn, doen de meeste mensen er alles aan om te verbergen dat ze ook maar een mens zijn. Het hele lichaam wordt onthaard, er worden lekkere geurtjes opgespoten, de mooiste kleren aangetrokken. Maar er komt een moment dat je jezelf wat meer laat gaan. Je laat bijvoorbeeld scheten en boeren in het bijzijn van je partner. Maar vanaf wanneer is dit nou acceptabel? De website Mic heeft er onderzoek naar gedaan.

Uit het onderzoek bleek dat de meeste stellen zich volledig op hun gemak voelden bij het laten van een scheet in bijzijn van hun partner, na minstens twee tot zes maanden gedatet te hebben. Ook veel stellen durven een scheet te laten na zes tot twaalf maanden. 

Het onderstaande cirkeldiagram laat de verschillende antwoorden zien op de vraag wanneer men begint met scheten laten bij een partner:

Er zijn, wonderbaarlijk genoeg, ook mensen die zeggen dat ze ‘een scheet moeten laten als het moet’. Je vraagt je af: laten ze dan ook midden in een vergadering of in de trein een scheet? 


We zijn nu natuurlijk wel erg benieuwd: vanaf wanneer voel jij je helemaal op je gemak? 😉 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like