Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

52-jarige oma die eruit ziet als ’20-jarige studente’ vertelt haar geheim

oma die eruit ziet als 20
Beeld: Instagram Ginastewartofficial

Bekijk hoe deze 52-jarige oma en moeder van vier kinderen die eruit ziet en zich voelt als een bruisende studente in haar begin 20. Een glamoureuze grootmoeder is erin geslaagd de klok terug te draaien en zichzelf tientallen jaren jonger te laten lijken dan haar werkelijke leeftijd.

Oma gaat viraal

Lingeriemodel Gina Stewart, 52, schokte haar 400.000 volgers deze week toen ze een onmogelijk jeugdige video deelde waarin ze Rihanna’s hit Diamonds zingt. In de clip ziet de oma uit Gold Coast en moeder van vier kinderen eruit als een studente van begin twintig met een nieuw gezicht.

52-jarige oma die eruit ziet als '20-jarige studente' vertelt haar geheim

Haar geheim

Het blijkt dat Gina’s leeftijd tartende uiterlijk het resultaat is van AI-technologie, die haar heeft geholpen de klok terug te draaien. Na jarenlang pikante video’s van zichzelf te hebben gemaakt op ‘Alleen Fans’, besloot Gina haar modellencarrière naar een hoger niveau te tillen door samen te werken met een AI-bedrijf om volledig virtueel te worden.

‘Het grappige is dat mannen er dol op zijn’, vertelde ze onlangs aan DailyMail.com. ‘De AI-modellen zijn glamoureus, mooi en begeerlijk, zoals Playboy-modellen uit de jaren negentig. ‘Ik denk dat het een soortgelijk concept is als superhelden; Iedereen houdt van en heeft een favoriete superheld. Ze gaan naar de film om ze te bekijken, te bewonderen en erdoor geobsedeerd te raken.

De video maakte haar vele mannelijke volgers gek, waarbij één van hen schreef: ‘Wat een mooie en natuurlijke uitstraling!’ Een ander riep: ‘Ben jij niet het mooiste meisje dat ik ooit heb gezien?’

De populairste oma ter wereld

Gina, online bekend als ‘de populairste oma ter wereld’, werd beroemd toen haar glamoureuze modellenfoto’s online viraal gingen. Ze verzilverde haar bekendheid door samen te werken met ‘Alleen Fans’ en Playboy, maar heeft nu besloten om volledig virtueel te gaan nadat ze er genoeg van kreeg om er altijd perfect uit te moeten zien.

‘Terwijl ik deze zomer door de VS reisde, nam ik een pauze van het maken van foto’s op sociale media’, zei Gina. “Ik werd het beu om foto’s, haar, nagels, make-up, kleding enz. te maken en alle tijd die het kost van mijn dag en de daarmee gepaard gaande stress. Ik dacht dat er een betere manier moest zijn om dit te doen als ik een pauze nodig had.”

En dit was het moment waarop de 28-jarige Gina uit Californië werd geboren. ‘Ik heb me verdiept in AI en heb op Instagram samengewerkt met een geweldige artiest’, zei ze. ‘We hebben duizend echte foto’s van mezelf vanuit alle hoeken en naakt gebruikt, een deep learning-programma getraind door middel van stabiele diffusie, en mij gekloond. De resultaten waren verbluffend’, zei ze. ‘Aanvankelijk was het wel een beetje leuk, dus begon ik een maand lang elke dag de AI-versie van mezelf op sociale media te plaatsen ter vervanging van mezelf, en toen gebeurde er iets grappigs. Mensen hielden van haar en de steun stroomde binnen.’ Gina heeft sindsdien getekend bij een AI-modellenbureau en heeft zelfs haar eerste tijdschriftomslag binnengehaald. ‘Ik bevind me op geheel nieuw terrein. Dit is nog nooit eerder in de wereldgeschiedenis gebeurd’, zei ze.

Check ook: ‘Mijn moeder wil dat ik haar 105 euro per dag betaal om voor haar eigen kleinkind te zorgen’

Bron: Dailymail
Beeld: Instagram Ginastewartofficial