Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Nieuw-Zeelanders bouwen kerstboom die wij ook wel in de woonkamer willen hebben staan

Nieuw-Zeelanders bouwen kerstboom die wij ook wel in de woonkamer willen hebben staan
Beeld: Tiktok visionsystemsnz

Nieuw-Zeelanders staan bekend om hun creatieve en innovatieve kerstversieringen, maar dit jaar hebben ze zichzelf overtroffen met een kerstboom die menig huiskamer wereldwijd zou willen sieren. Deze buitengewone kerstboom is niet alleen een prachtig staaltje vakmanschap, maar ook een toonbeeld van de feestelijke geest die deze tijd van het jaar kenmerkt. En vooral voor onze bierliefhebbers!

Hier op kantoor dachten ze: Het is tijd voor een echte mannen kerstboom! 

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om in de kerststemming te komen. Voor sommigen betekent dat kerstballen en lichtjes, voor anderen betekent het een knapperend haardvuur en gezelligheid met vrienden en familie. Maar voor de echte bierliefhebbers onder ons is er nu een wel heel bijzondere manier om de kerstsfeer in huis te halen: de bierkerstboom! Deze originele en stoere kerstboom is gemaakt van jouw favoriete bier en is de perfecte aanvulling op je feestelijke decoraties. In dit artikel gaan we dieper in op deze unieke kerstcreatie en ontdekken we hoe je zelf een echte mannen kerstboom kunt maken.

Alternatieve bier kerstboom

De kerstperiode staat bekend om gezelligheid, samenzijn en het genieten van lekkernijen. Voor bierliefhebbers is er nu een unieke manier om hun favoriete drank in de feestvreugde te betrekken: de bierkerstboom. In plaats van de traditionele kerstboom met ornamenten en lichtjes, kun je nu je eigen bierkerstboom samenstellen met flesjes bier. Of je nu een fervent aanhanger bent van een specifiek biermerk of graag verschillende soorten bier proeft, deze bierkerstboom biedt een leuke en persoonlijke manier om je liefde voor bier te vieren tijdens de feestdagen. Lees verder om te ontdekken hoe je jouw eigen unieke bierkerstboom kunt creëren en zo je kerstviering een bijzondere twist kunt geven.

@visionsystemsnz We don't do things by halves! #Heineken #tree #Christmas #christmastree #decoration #decor ♬ original sound – VisionSystemsNZ

Wat blijkt? Ze zijn hier op kantoor nogal creatief met hun kerstboom! Dit was namelijk hun kerstboom van vorig jaar!

@visionsystemsnz You guys loved our Heineken tree so much, we thought we would show you what we did last year for the office tree! #christmas #christmastree #decor #woodentree #tree #wooden #lastchristmas #arianagrande ♬ original sound – ✰ Christmas sounds ✰

Check ook:

You May Also Like