Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Netflix-thriller die kijkers kotsmisselijk maakte krijgt niet één, maar twee vervolgen!

Netflix-thriller die kijkers kotsmisselijk maakte krijgt niet één, maar twee vervolgen!
Beeld: YouTube KinoCheck.com

We kennen allemaal dat moment wel: het popcorn staat klaar, het licht gaat uit, je nestelt je dieper in je stoel en je bereidt je voor op een avondje film. Maar soms, ja soms, krijgt een film het voor elkaar om je het gevoel te geven dat je zelf in die zenuwslopende situatie zit. ‘Fall’ van Netflix is zo’n film. Een film die niet voor de poes is. Goed nieuws: Fall krijgt twee vervolgen!

Wat Maakt ‘Fall’ Zo Speciaal?

Bij de eerste release liet ‘Fall’ menig kijker met een misselijk gevoel achter. En dan bedoelen we niet van te veel popcorn. Mensen omschreven het als een van de ‘meest angstaanjagende’ films ooit. Maar waar gaat het eigenlijk over? Stel je voor: je beste vriendin en jij beklimmen een 610 meter hoge radiotoren om de as van een overleden dierbare te verstrooien. Romantisch, toch? Maar dan, plotseling, breekt de ladder en zit je vast. Geen eten, geen bereik op je telefoon en, het allerergste, geen idee hoe je ooit weer beneden komt. Dat is de realiteit voor Becky en Hunter, de hoofdpersonen in deze thriller.

Socialmedia-Reacties

De impact van ‘Fall’ was duidelijk voelbaar op X (voorheen Twitter). Eén kijker zei: “Fall op Netflix is een van de meest angstaanjagende films die ik ooit heb gezien, en ik houd van horror. Geen bloed, geen gore, alleen verschrikkelijke angst.” Zo’n reactie zegt al genoeg, toch?

Goed Nieuws Voor de Fans (en de Sterke Magen)

Als je dacht dat één keer ‘Fall’ al intens was, hou je vast. Netflix heeft namelijk aangekondigd dat er niet één, maar twéé sequels komen! Scott Mann, de regisseur en medeschrijver van de originele film, is al aan boord om de volgende delen te produceren. Christian Mercuri, de CEO van Capstone, zegt: “Deze twee nieuwe sequels zijn geweldige kansen om het origineel uit te breiden. We willen de franchise verder brengen en de volgende herrijzende, doodsbange en hartslagverhogende film aan het wereldwijde publiek presenteren.”

Wat Kunnen We Verwachten?

Hoewel details over de plots nog geheim zijn, beloven ze dat de nieuwe films de originele personages terug zullen brengen en ook nieuwe gezichten aan de ‘Fall’-universum zullen toevoegen. Het filmen van Fall 2 begint in juni 2024.

Ben je er klaar voor?

In een notendop? Als je van zenuwslopende thrillers houdt die je op het puntje van je stoel houden (en je niet bang bent voor hoogtes), houd dan Netflix in de gaten. ‘Fall’ was nog maar het begin en er komt nog veel meer aan. Ben je er klaar voor? Ik weet het niet zeker, maar ik heb zeker mijn popcorn al klaar staan!

Netflix-thriller die kijkers kotsmisselijk maakte krijgt niet één, maar twee vervolgen!
Beeld: YouTube KinoCheck.com

Check ook:

Bron: Unilad