Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Netflix dropt spectaculaire trailer en releasedatum van Squid Game: The Challenge

Netflix dropt spectaculaire trailer en releasedatum van Squid Game: The Challenge

Ah, 2021… Dat gedenkwaardige jaar waarin de wereld niet alleen te kampen had met de voortdurende pandemie, maar ook geobsedeerd raakte door een sensationele serie genaamd ‘Squid Game’. Herinner je je die nog? Het was die intrigerende Zuid-Koreaanse show op Netflix die ons bijna letterlijk aan onze schermen kluisterde, elke aflevering weer. En nu komt het mooiste: Netflix heeft besloten om het nog groter aan te pakken en komt met een vervolg! En je raadt het al, het draait weer om die intense, dodelijke spelletjes. Netflix heeft namelijk de spectaculaire trailer en releasedatum van Squid Game: The Challenge gedropt!

netflix Squid Game: The Challenge

Een nieuw niveau

De wereld van ‘Squid Game’ is in volle expansie. Beeld je in: 456 onverschrokken individuen uit alle continenten van de wereld, die het tegen elkaar opnemen voor een onvoorstelbaar bedrag dat voor velen onder ons haast onuitspreekbaar is. Een duizelingwekkend bedrag van meer dan viereneenhalve miljoen Amerikaanse dollar! Dit nieuwste avontuur, getiteld ‘Squid Game: The Challenge’, neemt de essentie van het origineel en voegt er een nieuw niveau van intensiteit aan toe. Hoewel de oude spellen ons al aan het scherm konden kluisteren, zijn we toch razend benieuwd naar welke nieuwe uitdagingen de makers hebben bedacht. Zouden deze nieuwe spellen wellicht een teaser zijn voor het volgende ‘Squid Game’ seizoen? Hoe dan ook, de spanning is te snijden. 

Squid Game: The Challenge netflix
Beeld: Netflix

Het grotere spel

“Het is niet zomaar een kwestie van dood of leven…”, een zin die ons bekend in de oren klinkt, nietwaar? Met zo’n gigantische prijzenpot als beloning, is er werkelijk geen limiet aan de lengtes waartoe de deelnemers zouden kunnen gaan. Bondgenootschappen, tactieken en natuurlijk, onverwachte verraad momenten. Dit belooft wellicht de meest sensationele show ooit te worden! Ook al moet de show nog uitkomen, de geruchtenmolen draait al op volle toeren. Er zijn verhalen over uitdagingen tijdens de productie – deelnemers die falen door de intensiteit, extreme weersomstandigheden en zelfs door pure uitputting. Maar dat is allemaal deel van het grotere spel.

Check de spectaculaire trailer en releasedatum op Netflix van Squid Game: The Challenge hier:

Check ook: ‘Extreem X-rated’ film met Jennifer Lawrence verovert Netflix

Bron: clint.be