Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

‘Extreem X-rated’ film met Jennifer Lawrence verovert Netflix

Jennifer Lawrence's No Hard Feelings: Een Onverwachte Komedie op Netflix!
Beeld: YouTube Sony Pictures Entertainment

Ben je op zoek naar een avond vol lachen (en pikant) entertainment? Goed nieuws voor alle Jennifer Lawrence-fans, tenminste, als die in de Verenigde Staten wonen dan. Haar nieuwste film, “No Hard Feelings,” is daar nu beschikbaar op Netflix, en wordt daar betiteld als “Extreem X-rated!” Het zal dan ook niet lang duren voordat deze ook in Nederland zal verschijnen.

Het Verhaal Achter “No Hard Feelings”

Het verhaal draait om het personage van Lawrence, Maddie, die een welgesteld echtpaar ontmoet met een interessant voorstel. Ze moet namelijk de 19-jarige zoon van het echtpaar dat nogal introvert is en moeite heeft met daten, daten. Wat volgt is een ondeugende komedie waarin Lawrence’s personage probeert om de jongeman uit zijn schulp te halen. De film belicht op humoristische wijze de uitdagingen van daten en relaties, en Jennifer Lawrence’s onmiskenbare komische talent komt volledig tot zijn recht.

No Hard Feelings netflix jennifer lawrence
Beeld: Netflix

Een Geweldige Cast

“No Hard Feelings” heeft niet alleen Jennifer Lawrence in de hoofdrol, maar ook een geweldige cast, waaronder Andrew Barth Feldman, Laura Benanti, Ebon Moss-Bachrach, Natalie Morales, Scott MacArthur, en Matthew Broderick. Deze getalenteerde acteurs voegen nog meer lagen van humor en entertainment toe aan de film. Voor Lawrence is deze film een verfrissende terugkeer naar het witte doek. Na een korte pauze van films na “Dark Phoenix” in 2019, is ze weer terug met een onvergetelijke rol die haar veel lof en waardering heeft opgeleverd.

De Release op Netflix

Wat deze release op Netflix nog opmerkelijker maakt, is dat dit de eerste keer is dat de film beschikbaar is op een grote streamingdienst. Netflix en Sony hebben recentelijk een deal gesloten waardoor veel films van de studio op het platform gestreamd kunnen worden. Dit betekent dat je binnenkort “No Hard Feelings” kunt bekijken vanuit het comfort van je eigen huis, op elk gewenst moment. Het is een perfecte gelegenheid om samen met vrienden en familie te genieten van deze hilarische komedie.

Check de trailer van de ‘extreem X-rated’ film No Hard Feelings op Netflix met Jennifer Lawrence hier:

Check ook:

Bron: Unilad