Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Kind kan niet stoppen met lachen na hilarische grap van vader

yoghurt

Iedereen heeft ander soort humor. Waar de één de slappe lach krijgt van slapstick, schiet een ander in een lachstuip door donkere humor. It is what it is, maar we zijn hopelijk niet de enige die vinden dat kinderen een heel andere categorie humor hebben…
 

Yoghurt is vanaf 2021 om te lachen

Kinderen kunnen om de vreemdste dingen lachen, terwijl volwassenen géén idee hebben wat er te lachen valt. Zo’n voorbeeld is het meisje in bovenstaande video ook. Samen met haar vader eet ze yoghurt. Het gaat normaal – gewoon hoe eten hoort te gaan – als haar vader een klein grapje uithaalt.
 

Slappe lach

Dat is voor het meisje dé trigger om de slappe lach te krijgen. En oké, eerlijk is eerlijk; mensen die de slappe lach hebben, zijn mega aanstekelijk. En zo ook de peuter in onderstaande video! Goed begin van de week zo!

Nog meer lachen

Wil je je buikspieren nog meer trainen? Check dan de grap van deze man die zijn vriendin (letterlijk) in de zeik neemt. Of wat dat je van deze bouwvakkers die héél creatief omgaan met de regels van tegenwoordig en een eigen hilarische kermis op touw zette! En een derde om het af te sluiten: de vrouw die onbedoeld heel grappig was!

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like