Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Netflix-fans waarschuwen: Bekijk Witness Number 3 het liefst niet alleen!

Netflix-fans waarschuwen: Bekijk Witness Number 3 het liefst niet alleen!

Stap in de duistere wereld van Netflix, waar ‘True crime documentaires’ meestal de rillingen over je rug laten lopen. Maar dit keer is er iets nieuws op het toneel. Kijkers hebben krachtig gewaarschuwd dat de nieuwste dramaserie van de streaminggigant, Witness Number 3. Het is een avontuur dat je beter niet in je eentje kunt beleven. Netflix-fans, neem deze waarschuwing ter harte: voor deze serie is gezelschap wellicht een slim idee!

Witness Number 3

Nadat ze de nieuwe serie “Witness Number 3” in een enkele marathon hebben verslonden, hield deze vierdelige thriller de fans op het puntje van hun stoel. Oorspronkelijk uitgezonden op Channel 5 vorig jaar, heeft het nagelbijtende moordmysterie een tweede leven gekregen op de streaming-app. Als je de crime drama nog niet hebt gezien, hier is een korte samenvatting.

De serie draait om alleenstaande moeder Jodie (Nina Toussaint-White), wiens leven verandert nadat ze een moordenaar en zijn slachtoffer samen ziet, vlak voor een moord. Hoewel haar identiteit anoniem wordt gehouden, wordt al snel duidelijk dat de verantwoordelijken niets zullen nalaten om haar het zwijgen op te leggen. Niet alleen terroriseert een bende de kapster. Maar ze ontvangt ook bedreigende berichten en haar salon wordt vernield in de aanloop naar de zeer verwachte rechtszaak.

Vastbesloten om haar jonge zoon te beschermen, begint Jodie’s paranoia toe te nemen. En terwijl ze zich voorbereidt om te getuigen als Getuige Nummer 3, stelt de spannende thriller de vraag hoe ver je zou gaan om het juiste te doen.

witness number 3
Beeld: YouTube

Een gewaarschuwd mens geldt voor twee

Als dat je nog niet heeft overtuigd om de serie in één keer te kijken, moet je de recensies lezen van Netflixkijkers die anderen hebben gewaarschuwd om de angstaanjagende serie niet alleen te kijken. Dat is behoorlijk begrijpelijk, gezien het feit dat de show een grimmige mix is van psychologische thriller, horror en crime drama, met gemakkelijk te bingen afleveringen van 45 minuten.

Op Twitter smeekte een gebruiker anderen zelfs om het niet alleen te kijken, en zei: “Als je Witness Number 3 op Netflix kijkt, kijk het dan NIET alleen, zoals ik heb gedaan.” Echter, anderen hebben duidelijk geen gehoor gegeven aan de waarschuwing van de gebruiker, waarbij één moedige ziel opbleef om de crime drama te kijken terwijl de nacht viel. Geplaatst rond 3.00 uur, luidde de tweet: “Wakker op dit tijdstip… Witness Number 3 op Netflix kijken was niet het beste idee.”

Ondertussen raakte een derde persoon lyrisch over hoe ‘verslaafd’ ze waren aan de serie. Ze schreven: ‘Witness Number 3 werd direct achter elkaar bekeken, ik was vanaf het begin verslaafd’. Iemand anders maakte een grapje en zei:’ Witness Number 3 is absoluut NIET goed voor mijn stressniveau.

Gezien het feit dat de show momenteel in de top vijf van tv-programma’s op het platform staat, kunnen we wel zeggen dat je in goed gezelschap zult zijn als je besluit af te stemmen.

Check ook: Netflix-docu ‘Poisoned’, die de maag doet omdraaien, zorgt ervoor dat kijkers ‘veganist willen worden’

You May Also Like