Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Model dat €45.000 uitgaf voor XXL-meloenen deelt foto van vóór operaties

Model deelt throwback-Foto: Vóór €45.000 uitgave aan grotere meloenen
Beeld: Instagram Paige

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om van een relatief normaal uiterlijk naar een extreem veranderde verschijning te gaan? Model Paige British laat ons precies dat zien. Ooit gestart met wat ze zelf noemt ‘baby-implantaten’, is Paige nu de trotse eigenaar van een I-cup, een transformatie die haar maar liefst €45.000 heeft gekost. Recent deelde ze op Instagram een throwback-foto, die haar fans een blik gaf op haar leven vóór de ‘upgrade’.

Model deelt throwback-Foto: Hoe het bewgon

Paige British verhaal begon tamelijk onopvallend. Op de throwback-foto zie je haar in simpele sportkleding, ver voor de tijd dat haar borsten het middelpunt van aandacht werden. De foto van vandaag toont haar in schril contrast, met een decolleté dat niet te missen is in felroze lingerie. In totaal heeft Paige maar liefst €90.000 uitgegeven aan cosmetische chirurgie, waarvan €45.000 specifiek voor de borstvergroting die haar van cup H naar I bracht. Deze operatie vond plaats in Los Angeles en was haar meest recente aanpassing in een reeks van ingrepen.

Model deelt throwback-Foto: Vóór €45.000 uitgave aan grotere meloenen
Beeld: Instagram Paige

Model deelt throwback-Foto: De reacties

Terwijl veel mannen haar overladen met complimenten, geeft Paige toe dat andere vrouwen vaak minder enthousiast reageren. Ze ervaart jaloezie en soms openlijke kritiek. Paige vertelt dat ze zelfs hatelijke opmerkingen en oordelen online heeft moeten doorstaan. Maar ze blijft standvastig: ze houdt van haar nieuwe look en laat de negativiteit niet aan haar hart komen. Ondanks de aandacht en de vraag of ze nog groter zou gaan, heeft Paige onlangs aangegeven dat ze geen plannen heeft voor verdere vergrotingen. “Het is al moeilijk genoeg om kleding te vinden die past,” legt ze uit. Bovendien, na een infectie en een daaropvolgende ziekenhuisopname, zijn haar ‘nieuwe’ borsten nog aan het herstellen.

De kracht van zelfacceptatie

Paige British ervaring gaat verder dan alleen haar fysieke veranderingen; het is ook een krachtige getuigenis van zelfvertrouwen en de complexiteiten van vrouwelijke schoonheid in de hedendaagse maatschappij. Ze benadrukt het belang van zelfliefde en het negeren van negatieve reacties, een boodschap die velen kan inspireren.

Model deelt throwback-Foto, hieronder de foto:

Model deelt throwback-Foto: Vóór €45.000 uitgave aan grotere meloenen
Beeld: Instagram Paige

Groot, groter grootst

Check ook: