Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Extreem bazige dame in LLDL zorgt voor explosie aan reacties: “Slavendrijver!”

Extreem bazige dame in LLDL zorgt voor explosie aan reacties: "Slavendrijver!"
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

In datingshow Lang Leve de Liefde hebben we in de afgelopen jaren al flink wat uiteenlopende figuren voorbij zien komen. Bij sommigen vraag je je af hoe het kan dat zo iemand nog steeds op zoek is naar de liefde, terwijl je bij anderen wel begrijpt waarom diegene nog altijd alleen is. De extreem bazige Elia, die in de nieuwste aflevering te van LLDL te zien is, valt duidelijk in de tweede categorie, zo valt op te maken aan de explosie aan reacties.

Extreem bazig

In een fragment, dat te zien is op de Facebookpagina van Lang Leve de Liefde, zien we hoe Elia en Marijn aan de ontbijttafel zitten. Hoewel, dat zitten geldt eigenlijk alleen voor de extreem bazige Elia, die haar date Marijn geen seconde rust gunt en hem de continu de keuken rond commandeert. Marijn lijkt het allemaal met engelengeduld te ondergaan.

Vermoeiend mens

Veel kijkers van Lang Leve de Liefde vallen bijna om van verbazing over de “bazige “slavedrijver” Elia, zo blijkt uit de explosie aan reacties dat het fragment krijgt. Zo schrijft ene Germain: “Jezus Christus, heeft mevrouw de prinses nog meer wensen…..🙄 Gek hè, dat je nog alleen bent! Je bent toch zo liefdevol en behulpzaam 🫣🤣 Ik hoop dat ‘ie uiteindelijk nog een keer vraagt of ze iets aan die tengels mankeert!

Nina schrijft: “Vermoeiend mens! Wat gaat er mis met de mensheid van nu? Eeuwige gezeik om alles!”, en Jacqueline: “Als dit liefde moet vinden! My god! Die zoekt geen liefde die zoekt een hulpje.. zodat ze zelf de hele dag niks hoeft te doen! 🆘🚩 Run!”

Check de extreem bazige dame in LLDL die voor een explosie aan reacties zorgt hier:

Check ook:

You May Also Like