Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Miljonair moet kerstaankopen beperken tot slechts € 3 miljoen vanwege inflatie

Miljonair Beperkt Kerstaankopen tot 3 Miljoen te Midden van Financiële Uitdagingen
Beeld: Instagram donbarrie1

In een opmerkelijke zet te midden van de huidige financiële crisis heeft miljonair Barrie Drewitt-Barlow besloten om zijn kerstaankopen dit jaar te beperken tot een schijnbaar bescheiden bedrag van 3 miljoen euro. Ondanks de wereldwijde economische uitdagingen, blijft deze zelfverklaarde homovader vastbesloten om zijn rijkdom te delen met zijn uitgebreide gezin, bestaande uit acht kinderen die hij verwelkomde via surrogatie.

Miljonair beperkt kerstaankopen tot 3 miljoen euro

Drewitt-Barlow, met een indrukwekkende nettowaarde van ongeveer 200 miljoen euro, erkent de economische moeilijkheden waarmee veel mensen dit jaar te maken hebben. Toch blijft hij vastberaden om Kerstmis op een grandioze manier te vieren, zij het met een beperkt budget van 3 miljoen euro. In een interview met Fabulous deelde hij zijn intenties om deze feestdagen extra speciaal te maken voor zijn dierbaren. Het hoogtepunt van zijn gulle gaven is gericht op zijn zoon Aspen, die onlangs een eigen bedrijf startte voor de ontwikkeling van luxe onroerend goed. Drewitt-Barlow plant een extravagante viering door Aspen te verrassen met een G-wagon en een splinternieuwe Rolex die samen 300.000 euro moeten kosten. Ook voor Aspen’s vrouw, Pim, heeft de miljonair grootse plannen, waaronder een appartement in Bangkok ter waarde van 1,8 miljoen euro en een roségouden Rolex ter waarde van 30.000 euro.

Wat koopt de miljonair nog meer voor kerst met 3 miljoen euro?

De royale giften houden niet op bij Aspen en Pim, aangezien Drewitt-Barlow van plan is om zijn zoon Orlando te verblijden met een nieuwe Mercedes CLK en een Rolex ter waarde van meer dan 200.000 euro. En hoewel deze schenkingen slechts het topje van de ijsberg lijken, blijft de miljonair vastbesloten om zijn dochter Saffron alles te geven wat haar hartje begeert. De kritiek op zijn weelderige levensstijl lijkt echter als water van een eend’s rug van Drewitt-Barlow af te glijden. De onverstoorbare zakenman is van mening dat wie de mogelijkheid heeft om succesvol te ondernemen, dit ook moet nastreven, in plaats van te klagen over degenen die dat wel doen. Zijn recente verschijning op Channel 5’s Rich House Poor House, waar hij gedwongen werd zijn miljoenen op te geven voor een sociale huurwoning met een budget van 57 euro per week, heeft zijn overtuigingen over kansen niet veranderd.

Boodschap van de miljonair

In plaats van medelijden te hebben met degenen die financieel worstelen, moedigt Drewitt-Barlow aan om actie te ondernemen en kansen na te streven. Zijn boodschap is duidelijk: “Groeit op en doe iets met je leven. Kansen zijn er, je moet ze alleen grijpen, in plaats van te wachten op anderen om voor je te zorgen.”

Check ook: 12-jarige miljonair verwent zichzelf met nieuw autootje van 200.000 euro

Bron: clint.be

You May Also Like