Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Woede om bijstandsmoeder die voor 12.000 euro aan kerstcadeautjes uitgeeft

Woede om bijstandsmoeder die voor 12.000 euro aan kerstcadeautjes uitgeeft
Beeld: Facebook

De aankomende feestdagen brengen vaak vreugde en genegenheid met zich mee, maar recentelijk heeft een bijstandsmoeder uit Verenigd Koninkrijk de gemoederen doen oplaaien door maar liefst 12.000 euro uit te geven aan kerstcadeautjes. Deze extravagante uitgave heeft een golf van woede en verontwaardiging veroorzaakt in de samenleving, aangezien velen zich afvragen of dit verantwoord is, gezien haar financiële situatie. De kwestie roept vragen op over prioriteiten, verantwoordelijkheid en de delicate balans tussen persoonlijke keuzes en sociale ondersteuning.

Kerstcadeautjes

Het is een vraag die bij velen opkomt: hoe kun je in hemelsnaam 12.000 euro uitgeven? Whitney, een moeder die onlangs in de schijnwerpers is komen te staan, heeft hier echter een verrassend antwoord op. Volgens haar heeft ze de mogelijkheid gehad om flink te sparen, en ze is niet van plan dat geld op de bank te laten verstoffen. In een interview met The Sun heeft ze haar financiële keuzes openhartig toegelicht, en haar plannen voor de feestdagen onthuld.

Whitney staat erom bekend dat ze haar kinderen op bijzondere wijze verwent, en de aankomende kerst zal daar geen uitzondering op zijn. Haar drie kinderen, Cora (11), Addison (6) en Adley (2), kunnen naar hartenlust kiezen wat ze graag willen ontvangen. Voor haar oudste dochter heeft Whitney alvast een opvallende wens genoteerd: een massief gouden armband ter waarde van maar liefst 1.300 euro. Voor Whitney is dit geen enkel probleem, want ze wil haar kinderen graag geven wat ze verdienen.

Maar de armband is niet het enige op de verlanglijst van haar dochter. Ze kan ook rekenen op merkkleding, een gloednieuwe laptop, make-up en zelfs een neuspiercing. Alsof dat nog niet genoeg is, staan er ook acrylnagels en haarextensies op het programma. Het lijkt erop dat Whitney en haar kinderen zich dit jaar kunnen verheugen op een wel heel bijzondere kerstviering.

Check ook: Moeder geeft bijna € 4.000 uit aan designer schoolkleding voor 10-jarig zoontje

Bron: Trendnieuws
Beeld: Twitter & Facebook

You May Also Like